Španělská novinka láká - 4 důvody pro víno bez alkoholu

26. 4. 2013
a-freewine.cz

Praha 26. dubna 2013 – Kvalitní dealkoholizovaná vína lákají vyznavače zdravého životního stylu, nastávající maminky, kojící ženy, ale i řidiče. Umožňují vychutnat si víno, a přitom se vyhnout nežádoucímu působení alkoholu. Přinášíme čtyři hlavní důvodu pro tuto lákavou novinku.

Jarní očista vínem

„Ideální volbou jsou dealkoholizovaná vína například pro čas jarní očisty organismu. Mnoho lidí se na několik týdnů zříká požitků zatěžujících tělo včetně alkoholu. Pro ně je víno EminaSin pak pochoutkou a jeho blahodárný vliv očistu ještě posílí,“ říká Radek Pech, jednatel společnosti a-freewine.cz, která tuto novinku do České republiky dováží a prodává na svém e-shopu. Pozitivní vliv zejména červeného dealkoholizovaného vína na lidský organismus prokázala již řada studií.  Tato vína jsou totiž vyrobena tradiční metodou fermentace a pak moderními postupy vakuové extrakce zbavena alkoholu. Vína obsahují především polyfenoly, které mají antioxidační účinky, působí protizánětlivě a také v neposlední řadě ochraňují kardiovaskulární systém.

Nealko vínem do plavek

Mnoho žen často řeší u svého oblíbeného nápoje vedle alkoholu také obsah kalorií. Dealkoholizovaná vína obsahují kalorií minimum, což z nich právě činí zajímavý nápoj právě při péči o štíhlou linii. Například vína z produkce EminaSin jsou pro tento účel ideální.

Vinné dýchánky bez bolesti hlavy

Dealkoholizovaná vína umožňují vychutnat si unikátní chuť kvalitního vína a přitom se vyhnout nežádoucímu působení alkoholu. „S kvalitními víny bez alkoholu také přichází chutná volba pro ty, kdo na večírcích a oslavách nechtějí nebo nemohou pít alkohol. Nemusí již pít litry minerálky nebo čaje, který jim třeba ani nechutná, ale neměli jinou volbu,“ říká Radek Pech, a-freewine.cz.

Chutné i zdravé koštování

Kvalita a vlastnosti nápoje, jako je vůně, chuť i pozitivní vliv na organismus po sofistikovaném zbavení alkoholu zůstávají. Na vínu jeho milovníci oceňují právě chuť a vůni, takže i koštování a přechutnávání dealkoholizovaná vína svou pestrou nabídkou umožňují.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr