Zaměstnanci ABSOLUT v novém virálním videu odhalili naprosto vše

6. 2. 2018
Absolut

Praha, 6. února 2018 – Ikonická značka švédské vodky Absolut vyslala tento týden do světa nové virální video, kde se zaměstnanci společnosti nebojí odhalit naprosto vše – sebe i svou práci. Vítejte ve světě vodky Absolut, která jde s kůži na trh: The Vodka with Nothing to Hide.

V nápaditém krátkém spotu, který režíroval uznávaný režisér Sam Hibbard, skuteční zaměstnanci společnosti Absolut demonstrují, že stejně jako u procesu výroby „své“ vodky nemají co skrývat ani oni soukromě. Ve videu jich vystupuje 28 a jdou opravdu s kůži na trh, hrají totiž nazí. Jejich nahota působí jako metafora pro transparentní výrobu i celkový přístup Absolut.

Video představuje jedinečný pohled do „zákulisí“ města Ĺhus, kde se tento ikonický destilát vyrábí již od roku 1879. Zaměstnanci jsou natáčeni na svých pracovištích, na polích, kde sklízí pšenici, či před továrnou.

Spot jasně deklaruje, že každá kapka Absolut Vodky pochází z jižního Švédska a Absolut přebírá plnou zodpovědnost za výrobu nápoje od počátečního sklizení pšenice, přes spolupráci s 338 farmami, až po naplnění jedné z lahví, kterých se denně vyrobí 600 tisíc.

"Jsme velmi hrdí na kvalitní vodku, kterou zde vyrábíme, a také na to, že to děláme s vášní a pýchou. Nejdůležitější je pro nás kvalita a udržitelnost," říká Anna Schreilová, viceprezidentka VP a jedna z 28 zaměstnanců, která se objevila ve videu.

O značce Absolut

Původ vodky Absolut sahá až do roku 1879, v současné podobě byla představena v roce 1979. Nyní je druhou nejprodávanější značkou mezi prémiovými vodkami v celosvětovém meřítku a celkově čtvrtou největší značkou mezi prémiovými destiláty.

Vyrábí se z ozimé pšenice pocházející z jihu Švédska unikátní metodou kontinuální destilace. Tato metoda byla představena v 19. století králem vodek panem Larsem Olssonem Smithem.

Vodka Absolut je destilována více než stokrát. Tím je zajištěna její dokonalá průzračnost. Díky té získala své jméno – Absolut pure vodka – absolutně průzračná vodka.

Video zde: https://www.youtube.com/watch?v=02e9klKUN0Y

Více na: www.facebook.com/absolut.cz