Tipy na produkty - novinky Amirro

3. 3. 2021
Amirro

Praha, 3. března 2021 - Česká společnost vyrábějící zrcadla Amirro představuje nová zrcadla v elegantním provedení. Rok 2021 přináší především trend obdélníkových a kulatých zrcadel s jednoduchými liniemi a LED osvětlením.

Obdélníkové zrcadlo Amirro Moonlight s podsvícením

Elegantní obdélníkové zrcadlo s LED podsvíceným okrajem po celém svém obvodu se hodí nejen do koupelny, ale i kamkoliv jinam v interéru, třeba do chodby nebo šatny. Pověsit jej lze jak na výšku, tak i na šířku. Světlo se nerozsvěcí přímo na zrcadle, ale vypínačem na zdi.

K dostání je v několika velikostech, ale je možné si jej nakonfigurovat i přesně na míru na www.zrcadla.cz od 3 859 Kč.

Obdélníkové podsvícené zrcadlo Amirro Ambiente do šatny

Velkorysé nástěnné zrcadlo rozzáří i zvětší prostory každé šatny, navíc si v něm pohodlně prohlédnete nejen svůj outfit, ale i zkontrolujete make-up nebo účes, díky LED podsvícení po celém jeho obvodu. Zrcadlo se rozsvěcí vypínačem na zdi. Tvar zrcadla je obdélníkový, v jednoduchém provedení s rovnými hranami.

K dostání je v několika velikostech, včetně největšího provedení v rozměru 100 x 70 cm, které je k dostání na e-shopu www.zrcadla.cz za 5 873 Kč.

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení zde:

Velká koupelnová zrcadla Ambiente Ronde Amirro

Nástěnná kulatá zrcadla, která se budou perfektně vyjímat ve velké koupelně. Zrcadla jsou zároveň vybavena neutrálním LED podsvícením kolem celého svého obvodu, které se rozsvěcí pomocí vypínače na stěně.

Zrcadla jsou k dostání v několika velikostech, velká o rozměrech 80, 100 a 120 cm, která jsou k dostání od 4 861 Kč na www.zrcadla.cz.

Kulaté zrcadlo Amirro Ronde nad jídelní stůl

Kulaté zrcadlo s jemně broušenou hranou o síle 4 mm v elegantním a jednoduchém provedení. Je ideální jak k nalepení na zeď, nábytek či dveře, tak ke klasickému zavěšení přes úchyty. Díky rozmanitosti uchycení se hodí do každého interiéru, své využití tak najde například nad jídelním stolem, stejně jako v ložnici, obývacím pokoji nebo třeba v chodbě či koupelně.

K dostání je v různých velikostech od 305 Kč (velikost 75 cm na přiložené fotografii je k dostání za 1440 Kč) na www.zrcadla.cz.

Koupelnové kulaté zrcadlo Ambiente Amirro s podsvícením

Nástěnné kulaté zrcadlo, které se bude perfektně vyjímat především v menší koupelně. Zrcadlo je vybaveno neutrálním LED podsvícením kolem celého svého obvodu, které se rozsvěcí pomocí vypínače na stěně.

Zrcadlo o velikosti 50 cm je k dostání za 3 487 Kč na www.zrcadla.cz.

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení zde:

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr