Společnost Aon představuje nového generálního ředitele pro Aon Risk Solutions Česká republika a Slovensko

6. 11. 2012
AON

Praha, 6. listopadu 2012 – Společnost Aon plc (NYSE:AON), přední celosvětový poskytovatel služeb na poli řízení rizik, konzultací či outsourcingu v oblasti lidských zdrojů, oznamuje důležitou personální změnu. Od listopadu 2012 nastupuje na pozici člena představenstva a generálního ředitele pro divizi Aon Risk Solutions (ARS) Česká republika a Slovensko Hristo Borissov. Vystřídá tak v této funkci Miroslava Matochu, který společnost opustil v letošním roce.

„Hristo je jedním z předních talentů společnosti Aon, který na svých předchozích pracovních pozicích dosáhl velkých úspěchů v makléřském sektoru ve střední a východní Evropě. To, že se stane součástí našeho týmu, je význačným krokem vpřed k tomu, aby se naše organizace mohla stát ještě silnějším a efektivnějším konkurentem na trhu,“ uvedl Onno Janssen, generální ředitel Aon Risk Solutions pro střední a východní Evropu. „Jsme přesvědčeni, že Hristo do naší české a slovenské pobočky vnese novou energii a své skvělé vůdčí schopnosti. Je to manažer, který má silné zázemí v pojišťovnictví a mnoho zkušeností s makléřstvím. Jsme velmi rádi, že jej můžeme přivítat v ARS Česká republika a Slovensko a že budeme moci společně pracovat na tom, aby se Aon stal na obou těchto trzích makléřem číslo jedna.“

Hristo zahájil svoji kariéru v pojišťovnictví před téměř dvaceti lety u společnosti DZI – General Insurance PLC, odkud přešel do Wiener Städtische Group. Do společnosti Aon nastoupil v roce 2005 na pozici ředitele pro rozvoj obchodu. V roce 2008 byl povýšen na generálního ředitele Aon Bulharsko. Pod jeho vedením se bulharský tým rozrostl ze 7 na 29 zaměstnanců a z Aon se stala nejpřednější makléřská společnost v celé zemi.

Hristo studoval mimo jiné na George Washington University ve Washingtonu, D.C., na Vídeňské ekonomické univerzitě a na Ashridge Business School ve Velké Británii. „Vést český a slovenský tým je pro mne jedinečná životní příležitost,“ řekl Hristo. „Aon má v České republice a na Slovensku významný potenciál pro rozvoj a já se upřímně těším na budoucí úspěšnou spolupráci s našimi kolegy, klienty a pojistiteli.“

kontakt pro média: ASPEN.PR
email: info(@)aspen.pr