Kapesní a stylový reproduktor BOOM Swimmer využijete na vodě, u bazénu, při sportu i toulkách v přírodě. Nebo jako handsfree.

21. 7. 2016
Audiopro

Praha, 21. července 2016 – Malé, lehké, snadno přenosné, odolné a s elegantním designem, tak vypadají moderní reproduktory dneška. A je tu jeden, který si můžete vzít téměř kamkoli - Polk Boom Swimmer, který se vyznačuje svou odolností a kompaktností. Díky tomu se zejména v letním období ideálně hodí na toulky či sport v přírodě, sjíždění řeky, lenošení u bazénu i výlet na kolech. V dešti i na sluníčku, pro ty, kteří rádi tráví svůj volný čas venku, je Polk Boom Swimmer zajímavá volba, která zpříjemní nejen letní radovánky.

Polk Boom Swimmer v sobě spojuje několik poměrně neobvyklých vlastností. V první řadě ho můžete používat téměř naprosto kdekoliv, disponuje totiž speciální přísavkou, která se přichytí na jakémkoli hladkém povrchu doma i venku. Kromě toho je vybavený i pružným ocáskem, pomocí kterého můžete reproduktor připevnit například na kolo, lehátko či na venkovní sprchu a mít tak vaši oblíbenou hudbu v kvalitním provedení dostupnou kdykoli budete chtít.

O to, zda reproduktor vydrží, se nemusíte obávat. Swimmer je mimořádně odolný vůči vodě, prachu i poškození nárazem, a to do té míry, že ho můžete bez obav vzít s sebou do sprchy i do bazénu. Díky tomu je ideální i na různé outdoorové sportovní aktivity, a to i v nepříznivém počasí. Jediné, co k jeho ovládání potřebujete, je přitom chytrý telefon. S ním už se stačí pouze propojit s reproduktorem přes technologii Bluetooth a následně pouštět hudbu podle výběru. Na jedno nabití přitom vydrží až šestnáct hodin a jeho signál dosahuje do vzdálenosti devíti metrů.

Přehrávání hudby přitom není jeho jedinou funkcí, reproduktor v sobě má zabudovaný i vysoce kvalitní mikrofon. Díky tomu funguje Swimmer i jako snadno přenosné handsfree – stačí ho připevnit do auta či na kolo a můžete přijímat hovory nebo pohodlně telefonovat bez nutnosti držet u ucha mobil. Jde přitom navíc o velmi elegantní doplněk. Polk Boom Swimmer je nyní nově dostupný v osmi různých barevných provedeních a dvou velikostech, a díky jeho originálnímu vzhledu s ním budete zaručeně přitahovat pozornost.

Cena reproduktoru Polk Boom Swimmer Jr na na e-shopu společnosti Audiopro Kreatek.cz je 1244 Kč včetně DPH, za Polk Boom Swimmer 1258 Kč s DPH.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr