Baileys

press-releases

Tiskové zprávy - Baileys

Dárková Baileys, zahřeje a potěší dvakrát

Tisková zpráva | Datum: 17. 10. 2012

Praha, 17. října 2012 - Nejoblíbenější smetanový likér na světě Baileys je skvělým dárkem. A ve speciálním dárkovém balení s originálními hrnečky nebo sklenicemi potěší hned dvakrát. Kombinace čerstvé smetany, irské whisky, kakaa a přírodních aromatických přísad báječně chutná a likérové skleničky i praktické hrnečky budou ozdobou vaší domácnosti.

Nová Baileys s příchutí oříšku

Tisková zpráva | Datum: 26. 9. 2012

Praha, 26. září 2012 - Baileys vychází vstříc přirozené touze po nových zážitcích a chutích. Na letošní podzimní a předvánoční trh přináší novinku - likér s příchutí lískového oříšku. Baileys Hazelnut v sobě tedy snoubí prvotřídní smetanu, špičkovou irskou whiskey a chuť, jíž tentokrát vévodí lískový oříšek.

Irsko pro dva - Baileys ve speciálním v dárkovém balení

Tisková zpráva | Datum: 25. 8. 2011

Praha, 25. srpna 2011 - Kombinace čerstvé smetany, irské whisky, kakaa a přírodních aromatických přísad si omotá kolem prstu každého. Její jméno? Baileys. Příjmení? Nejoblíbenější smetanový likér na světě. A  teď si ho vyvolení vychutnají ve dvou. Baileys totiž pro vánoční trh připravila speciální  dárkové balení s originálními sklenicemi, které potěší kamarádku, rodiče, ale i pány s mlsnými jazýčky.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr