Dárková Baileys, zahřeje a potěší dvakrát

17. 10. 2012
Baileys

Praha, 17. října 2012 - Nejoblíbenější smetanový likér na světě Baileys je skvělým dárkem. A ve speciálním dárkovém balení s originálními hrnečky nebo sklenicemi potěší hned dvakrát. Kombinace čerstvé smetany, irské whisky, kakaa a přírodních aromatických přísad báječně chutná a likérové skleničky i praktické hrnečky budou ozdobou vaší domácnosti.

Důvod obliby tohoto výjimečného likéru je zřejmý – všechny přísady dosahují té nejvyšší kvality. Od smetany, která je do Baileys dopravena do 36 hodin po nadojení od krav, které se devět měsíců v roce pasou na zelených irských pastvinách, přes pověstnou „živou vodu“, tedy originální a jedinečnou irskou whisky, až po kakaové boby a vanilkové lusky, které likér jemně dochucují. Díky tradicí prověřenému procesu výroby a schopnosti whisky konzervovat smetanu zůstává obsah lahve i po 24 měsících stejně čerstvý a dobrý, jako v den výroby.

Baileys můžete pít na mnoho různých způsobů. Úžasná je s ledem, ale i v latté či v mrazivém espressu. Ale ze všeho nejlepší je ve dvou. Nezáleží na tom, jestli je to kamarádka, partner nebo máma, vždy s ní prožijete nezapomenutelné chvíle, protože na chuť Baileys se prostě zapomenout nedá! Napít se Baileys znamená jednu vlnu požitků za druhou - smetana se rozplývá, uvolňuje se whisky, která vás uvnitř krásně zahřeje a do toho všeho vpolouvá jemná chuť čokolády… Myslete na to, až budete chtít potěšit své milované a sáhněte po dárkovém balení Baileys Original Irish Cream se dvěma originálními hrnečky či skleničkami, které se hodí nejen pod vánoční stromeček.

V předvánočních akcích je doporučená cena Baileys 329kč za 0,7l a 399kč za 0,7l v dárkovém balení s hrnečky či se skleničkami. Seženete v obchodech nebo na www.global-wines.cz

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr