BCD hlásí již prodaných 40% z první fáze projektu rezidenčního bydlení Zahrady Nad Rokytkou II. Zahajuje prodej druhé fáze

7. 7. 2014
BCD Group

Praha, 7. července 2014 – Mezinárodní seskupení developerských společností BCD Group oznámilo již prodaných 40 % z první fáze projektu rezidenčního bydlení Zahrady Nad Rokytkou II. Zároveň zahajuje prodej druhé fáze tohoto úspěšného projektu rezidenčního bydlení v lákavé lokalitě okolí říčky Rokytky ve Vysočanech.

„Pro velký úspěch zahajujeme prodej druhé fáze projektu Zahrady Nad Rokytkou II, který je celkově již čtvrtou etapou dlouhodobého budování nové rezidenční čtvrti. Jsme rádi, že si lidé tuto oblast rychle oblíbili a lze říci, že Zahrady Nad Rokytkou opravdu rozkvétají do krásy,“ řekl David Shelef, zástupce BCD Group.

Zahrady Nad Rokytkou II nabízejí velice klidné a atraktivní prostředí s přírodou za okny a celek vytváří novou rezidenční čtvrť, doplněnou množstvím parkových ploch. Moderní byty jsou v nabídce od startovacích 1+kk až po rodinné 4+kk a doplňují je parkovací stání
v suterénu domu. Zájemci si mohou také vybrat byty s prostornými předzahrádkami i velkými terasami v posledních patrech. Byty Nad Rokytkou se pyšní nejen krásnými výhledy, klidným prostředím a etablovanou lokalitou, ale také jedinečným zázemím, které majitelům poskytne dostatek míst k relaxaci i sportovnímu vyžití.

BCD Group nabízí také zajímavé obchodní podmínky jako je například rezervace bytu bez závazku, platba bytu až po kolaudaci nebo zajímavé zaváděcí ceny.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr