Designový a multimediální ukázkový byt Zahrady Nad Rokytkou II

25. 6. 2014
BCD Group

Praha, 25. června 2014 – Nová etapa rezidenčního bydlení Zahrady Nad Rokytkou II v lákavé lokalitě okolí říčky Rokytky ve Vysočanech má nově otevřený designový a multimediální ukázkový byt v budově předchozí etapy. Vychází tak vstříc trendu ve výběru nového domova, kdy platí, že zákazník chce byt vidět. Kupovaný byt si pak lépe představí, což napomůže samotnému rozhodnutí nákupu a mnozí se při prohlídce již inspirují pro budoucí zařizování. Nad Rokytkou nejvíce pomáhají virtuální prohlídky bytů a model lokality.

Ukázkový byt rezidenčního bydlení Zahrady Nad Rokytkou II je umístěn v budově předchozí etapy v nové ulici Sousedíkova na Praze 9. Každému zájemci, kterého zde zkušení prodejci přivítají, mohou pomocí vizualizací, modelu lokality a interaktivních prohlídek konkrétních bytů na tabletu či monitoru, představit celý projekt mnohem plastičtěji než z katalogu. Lidé si tak mohou udělat dobrou představu o tom, jak bude po dokončení etapy i celého dlouhodobého projektu tato nová čtvrť vypadat.

V interaktivní prohlídce si zájemci mohou vybrat byt, který nejlépe vyhovuje jejich požadavkům, na modelu uvidí jeho přesnou budoucí lokalizaci a vizualizace co nejvěrněji přiblíží, jak bude dům v reálu vypadat. Lidé také uvidí, jak daleko budou mít školu, školku, lékaře, procházky, sportovní aktivity na cyklostezce nebo fitness stezce, dopravu i nákupy.  Rodiny s dětmi uvítají během prohlídky í dětský koutek, ve kterém si mohou jejich ratolesti v klidu hrát.

Zahrady Nad Rokytkou II nabízejí velice klidné a atraktivní prostředí s přírodou za okny. Celek vytváří novou rezidenční čtvrť, doplněnou množstvím parkových ploch. Moderní byty jsou v nabídce od startovacích 1+kk až po rodinné 4+kk a doplňují je parkovací stání
v suterénu domu. Zájemci si mohou vybrat byty s prostornými předzahrádkami i velkými terasami v posledních patrech. Byty Nad Rokytkou se pyšní nejen krásnými výhledy, klidným prostředím a etablovanou lokalitou, ale také jedinečným zázemím, které majitelům poskytne dostatek míst k relaxaci i sportovnímu vyžití.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr