Brabantia

Hledáte doplňky do domácnosti s nadčasovým designem, které vydrží o mnoho déle než stadardní dva roky? Máme pro vás tip: holandskou firmu Brabantia, která vznikla v roce 1919 jako malá rodinná společnost. Nyní, s devadesátiletou tradicí, je firma stále v rukou rodiny původních zakladatelů, ale její pobočky můžeme nalézt po celém světě - v Evropě, Asii, Severní a Jižní Americe i v Austrálii. Všude tam jsou nádoby na skladování potravin, pomůcky pro přípravu jídla, odpadkové koše a další tradiční výrobky značky Brabantia oblíbené pro svou kvalitu, praktičnost a nadčasový design. „Naším cílem je nabízet domácnostem solidní produkty, které vydrží spolehlivě sloužit více než dvacet let, a navíc si stále udrží svůj bezchybný vzhled. Díky tomu se nemusíme bát nabízet na většinu svých produktů desetiletou záruku,“ představuje firemní vizi Martin Noha ze společnosti Brabantia.

press-releases

Tiskové zprávy - Brabantia

Novinky řady Tasty Colours 2017

Tisková zpráva | Datum: 25. 4. 2017

Praha, 25. dubna 2017 - Společnost Brabantia v letošním roce rozšířuje barevnou kuchyňskou řadu Tasty Colours. Novinkami v roce 2017 jsou barevné zapalovače, čtvercové dózy na potraviny a modrá řada pomocníků (škrabka ve tvaru Y, šlehací metlička, vykrajovač jádřinců).

Nová řada žehlicích prken Love Me Time zpříjemňuje žehlení doplňky

Tisková zpráva | Datum: 14. 3. 2017

Praha, 14. března 2017 - Nová řada žehlicích prken nese název Love Me Time a jejím posláním je zpříjemnit žehlení a povznést ho na zážitek, který si každý zamiluje a užije si tento čas sám pro sebe. Brabantia totiž propojuje žehlení s hudbou a uklidňujícími i hravými motivy. Designem nových žehlicích prken jsou tečky a mandaly a Brabantia k nim vytvořila speciální playlist na Spotify, tzv. Ironing Board Music. Tato řada prken je navíc k dostání s velkými plážovými osuškami pro speciální čas na odpočinek - strávený v sauně, lázních nebo na pláži.

Celá zpráva

Stromy pro Afriku za prodané sušáky. Brabantia a WeForest chtějí letos vysadit miliontý strom

Tisková zpráva | Datum: 6. 3. 2017

Praha, 6. březen 2017 – Prestižní značka designových doplňků do domácnosti Brabantia se letos opět spojila s mezinárodní neziskovou organizací WeForest v kampani Love Nature. A za každý prodaný sušák tak Brabantia vysadí jeden strom v Africe, v rámci projektu „Velká zelená zeď“. Letos chtějí vysadit miliontý strom.

Celá zpráva

Brabantia letos sází na zelenou barvu. Podporuje projekt na vyčištění oceánu a vyhlašuje "zeleň" jako barvu roku 2017

Tisková zpráva | Datum: 20. 1. 2017

Praha, 20. ledna 2016 - Brabantia bude v letošním roce opět přinášet prosté radosti života a vyhlašuje barvu "zeleně" jako svou vlajkovou barvu pro rok 2017.

Celá zpráva

Brabantia se zapojila do projektu The Ocean Cleanup a přichází s recyklovatelnými odpadkovými koši

Tisková zpráva | Datum: 8. 12. 2016

Praha, 8. prosince 2016 - Vlajkovou lodí společnosti Brabantia jsou dlouhodobě designové odpadkové koše. A stejně tak, jako společnost zbavuje odpadků miliony domácností po celém světě, rozhodla se pomoci zbavit nečistot také oceán podporou projektu The Ocean Cleanup.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr