Brabantia

Holandská firma Brabantia vznikla v roce 1919 jako malá rodinná společnost. Nyní, s devadesátiletou tradicí, je firma stále v rukou rodiny původních zakladatelů, ale její pobočky můžeme nalézt po celém světě - v Evropě, Asii, Severní a Jižní Americe i v Austrálii. Všude tam jsou nádoby na skladování potravin, pomůcky pro přípravu jídla, odpadkové koše a další tradiční výrobky značky Brabantia oblíbené pro svou kvalitu, praktičnost a nadčasový design. „Naším cílem je nabízet domácnostem solidní produkty, které vydrží spolehlivě sloužit více než dvacet let, a navíc si stále udrží svůj bezchybný vzhled. Díky tomu se nemusíme bát nabízet na většinu svých produktů desetiletou záruku,“ představuje firemní vizi Martin Noha ze společnosti Brabantia.

press-releases

Tiskové zprávy - Brabantia

Nová žehlicí prkna s květinovým motivem od Orly Kiely

Tisková zpráva | Datum: 5. 10. 2018

Praha, 5. řjna 2018 - Brabantia pokračuje v rozkvětu spolupráce s irskou designérkou Orlou Kiely. Její Flower Oval Stem design nyní kvete na nejnovější kolekci žehlicích prken, která nesou květinový motiv v podzimních barvách hnědé, smetanové a oranžové.

Celá zpráva

Provoňte prádlo létem. Tipy na venkovní sušáky

Tisková zpráva | Datum: 1. 6. 2018

Praha, 1. června 2018 - Tipy společnosti Brabantia na sušáky na prádlo, které se hodí na zahradu i terasu nebo balkón.

Letní mlsání

Tisková zpráva | Datum: 23. 5. 2018

Praha, 23. května 2018 - Tipy společnosti Brabantia na pomocníky do kuchyně, nejen pro přípravu sladkých dobrot.

Novinka: potahy PerfectFlow Bubbles pro snadnější žehlení

Tisková zpráva | Datum: 17. 5. 2018

Praha, 17. května 2018 - Brabantia představuje potahy žehlicích prken PerfectFlow Bubbles, které jsou speciálně vyvinuty pro snadnější a rychlejší žehlení.

Celá zpráva

Nová žehlicí prkna inspirovaná letní přírodou

Tisková zpráva | Datum: 26. 4. 2018

Praha, 26. dubna 2018 - Brabantia představuje kolekci žehlicích prken inspirovanou létem. Tato nová řada nabízí tři motivy: Morning Breeze, představující ranní vánek v podobě prolínajících akvarelových pruhů, Tropical Leaves s motivy tropických listů a Fern Shades, jako příjemný chládek v teplých letních dnech v podobě černých listů se stíny.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr