Nová limitovaná edice košů Brabantia Touch Bin rozzáří váš interiér exkluzivními barvami

17. 5. 2013
Brabantia

Praha – 17. května 2013 - Barvy léta dorazily nejen do našich šatníků, ale inspirovaly i designéry společnosti Brabantia, kteří pro tento rok navrhli limitovanou sérii košů Touch Bin ve třech zářivých barvách. Macešková fialová, karibská modř a zářivá růžová – to jsou trendy pro letošní sezónu. Pusťte léto i do vašich domovů a zvýrazněte interiér jednou z těchto úchvatných barev.

Koše Brabantia Touch Bin jsou díky svému provedení a originálním barvám nejen obyčejným košem, ale také plnohodnotným a funkčním interiérovým doplňkem. K dispozici jsou ve dvou velikostních variantách – 30l a 45l s mnoha praktickými funkcemi. Snadno se otevírají a zavírají díky funkci „Soft touch”, jsou z kvalitního nerezového materiálu. Víka jsou vyrobena z oceli v úpravě lesk.

Koše Brabantia Touch Bin disponují ochranou na spodní části, která zabraňuje poškození podlahy.  Mají také praktická robusní madla pro snadné manévrování. Ke košům Touch Bin náleží startovací sada odpadkových pytlů, které perfektně sedí a odolají i velké zátěži.

Jako každý koš od Brabantia, i Touch Bin v nových barvách má záruku 10 let.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr