Porcelán od Brabantia - praktický a krásný dárek pod stromeček

2. 12. 2011
Brabantia

Praha, 2. prosince 2011 – Každoroční dilema s výběrem dárku k Vánocům mohou letos vyřešit designově dokonalé a zárověň praktické produkty ke stolování od Brabantia. Zvláště pokud chcete udělat radost celé rodině, lámete si hlavu nad společným dárkem pro novomanžele nebo byste rádi naznačili babičce, že cibulák už není in, vsaďte na sadu originálního a nadčasového nádobí. Kvalitní materiál, dlouholetá záruka a skvělé zpracování v několika barevných kombinacích předurčují porcelán od Brabantia k důstojnému místu pod stromečkem.

Co vše porcelánová řada obsahuje?  Důležité je říci, že sadu si můžete zcela libovolně nakombinovat a počet druhů nádobí závisí jen a jen na vás. Brabantia svou řadu Get Together pojala ve třech moderních barvách – klasické bílé, fialové a šedé. Můžete si tudíž vybrat i na poli barevném a kombinovat například barevné hluboké talíře s bílými mělkými apod.

V každé barvě jsou k dispozici talíře různých typů, hrnečky na čaj i na různé typy kávy, misky všech možnách velikostí i účelů, ale také servírovací talíře či zapékací nádoby do trouby.

Z talířů jsou k dispozici mělký, hluboký a snídaňový, a to od 195 Kč. Stejně tak misky ve třech velikostech (13, 16 a 19,5 cm ) jsou k dostání také od 195 Kč.

Velmi praktické jsou salátové misky s chytrým otvorem pro servírovací set (průměr 25,5 cm).

Milovníkům horkých nápojů zase udělajíradost barevné hrnečky všech velikostí, s ouškem i bez. Řada zahrnuje hrnečky na čaj, šálky a pod šálky na kávu, espresso i capuccino. Pro ochucení mlékem či cukrem (145 a 165 Kč) tu jsou originání nádobky v dřevěném stojánku (310 Kč).

Pokud je mezi obdarovanými i nadějný pekař, můžete ho překvapit i pěkným vybavením do kuchyně – pečící miskou do trouby v šedé či bílé barvě a opět v různých velikostech (220-935 Kč). Výsledný produt pak může dotačná osoba naservírovat na dezertní servírovací talíř..

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr