Žehlicí prkna Levander

4. 2. 2016
Brabantia

Praha, 4. ledna 2016 - Tip na nová žehlicí prkna Levander s motivy kvetoucích levandulí a důmyslným systémem odkládací plochy na žehličku v několika provedeních.

Žehlící prkno Brabantia Levander vás přesvědčí o své výjimečnosti nejen svým designem s motivem levandulí, ale také kvalitou zpracování a použitými materiály. Prkno je opatřeno žáruvzdornou parkovací zónou umístěnou přímo na pracovní ploše či externí žáruvzdornou odkládací plochou pro všechny běžné typy žehliček. Velmi pevná a stabilní pracovní deska účelně propouští páru a urychluje tak žehlení. Žehlicí plocha je buď standardní nebo extra dlouhá a zaručuje příjemné žehlení, rychle se také přizpůsobí vaší výšce, takže můžete žehlit i v sedě. Prkno je navíc vybaveno dětskou pojistkou, která zabrání jeho nechtěnému složení. Koncovky prkna jsou opatřeny odolným protiskluzovým plastem chránícím podlahu proti poškrábání. Potah prkna je ze 100% bavlny s elastickou vrstvou z pěny a navíc je vždy přesně napnutý díky speciálnímu Brabantia systému. Záruka na prkno je prodloužená na 10 let. Cena prkna na www.brabantia-shop.cz  je od 2 365 Kč.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr