Of Monsters And Men a písničkář Jake Bugg "rozpálili" palírnu na speciální 3D scéně

26. 6. 2013
Bushmills

Bushmills, Praha, 26. června – Světové hvězdy Of Monsters And Men a Jake Bugg rozezněly 20. června palírnu irské whiskey Bushmills skvělou „indie“ muzikou na festivalu Bushmills Live 2013. Festival se konal přímo v letité palírně mezi sudy od whiskey a hudebníci hráli na speciálním pódiu před stylovou 3D instalací inspirovanou originální hudbou a ručně vyráběnou whiskey. Scéna poutala pozornost a dokonale dotvářela stylovou atmosféru. Headlinerům zdatně asistovali Sons And Lovers, Foy Vance, Iain Archer, Willy Mason i kapela Bear´s Den.

Speciálně vybudované pódium s 3D instalací ve formě prostorového plakátu Bushmills Live bylo výrazným rysem celého festivalu. K výrobě byly použity materiály inspirované tradiční výrobou whiskey a originální hudbou – sudy, lahve, kytary a další.  Autoři instalace měli již zkušenosti s podobnou stavbou scény pro populární americký seriál filmovaný v Belfastu.

Ragnar Þórhallsson z Of Monsters and Men si po koncertě chválil neopakovatelnou atmosféru: „Hráli jsme již na mnoha místech po celém světě, ale v palírně whiskey to bylo naprosto výjimečné. Skvělou atmosféru jsme si opravdu užili a byli bychom rádi, kdybychom se sem ještě někdy mohli vrátit.“

Dvoudenní festival hudby a skvělé whiskey navštívilo celkem 500 fanoušků z celého světa včetně dvou vítězů facebookové soutěže z ČR. Umělci zvyklí hrát pro statisícové davy zde vystoupili v intimním prostředí palírny a zahráli nezapomenutelný koncert nabitý skvělou atmosférou.

Sledujte novinky na facebook.com/BushmillsCR

kontakt pro média: Petr Jarkovský