Velká jízda v Lucerna Music Baru - Brzobohatý, Brousek a whiskey

22. 5. 2013
Bushmills

Praha, 22. května 2013 – Při pondělku se týden rozjel na plné obrátky. V pražském Lucerna Music Baru rozpálil festival Bushmills Live Prague několik stovek fanoušků originální hudby a skvělé whiskey. Na jednom pódiu se divákům představili Ondřej Brzobohatý a  Ondřej Brousek. V energickém hudebním setu zahráli například hity Johna Lennona, Eltona Johna, ale i vlastní pecky. Skvělou atmosféru ještě vystupňovali „pařmeni“  G - Point Hunters, hudební projekt Romana Holého a Matěje Rupperta s hostující zpěvačkou Tonyou Graves, kteří i s oběma Ondřeji strhli Lucernu k divokému tanci. Irská whiskey tekla proudem, hosté se výborně bavili.

Na koncert dorazila také hromada známých hostů včetně příslušníků rodin muzikantů. Objevila se zde například sestra Ondřeje Brzobohatého Rola, matka Hana Gregorová, manželka Ondřeje Brouska Anna Remková nebo herci Martin Písařík a Zdeněk Podhůrský.

Bushmills Live Prague navazuje na festival Bushmills Live v nejstarší funkční irské palírně Old Bushmills Distillery, kde budou letos hlavní hvězdou islandští Of Monsters and Men, kteří nedávno získali prestižní cenu European Border Breakers Award 2013.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr