CRESCO GROUP

Od svého vzniku v roce 1992 realizovala slovenská společnost Cresco Group řadu úspěšných developerských projektů. Ač je většina z nich lokazizovaná v Bratislavě, společnost postupně rozšiřuje svoje aktivity i do dalších oblastí na Slovensku a do zahraničí. Za roky své existence se stala Cresco Group významnou a respektovanou společností, která je podepsaná pod některými odváznými investicemi, jako například III věže nebo obytná čtvrť Slnečnice, které mění tvář hlavního města Slovenska a spoluvytváří nové, vyšší standardy pro své uživatele. Společnost klade důraz na estetickou hodnotu budovy, na její logické zasazení do prostředí, praktickou funkčnost prostor a okolí, přičemž dbá na bezpečnost. Neoddělitelnou součástí realizace každého projektu je splnění vysokých požadavků na technologické zhotovení. Vždy je cílem společnosti vytvořit plnohodnotný prostor při srovnatelných nárocích na design, kvalitu, funkčnost a bezpečnost. Více na www.cresco.sk.

press-releases

Tiskové zprávy - CRESCO GROUP

CRESCO GROUP rozšiřuje své aktivity v České republice

Tisková zpráva | Datum: 19. 12. 2017

Praha, 19. prosince 2017 –  Největší slovenská rezidenční developerská společnost CRESCO GROUP rozšiřuje svoje aktivity v České republice. Její první zahraniční pobočka CRESCO REAL ESTATE sídlící v Praze se letos chystá realizovat další dva významné projekty.

Celá zpráva

kontakt pro média: Petr Jarkovský