Kavárenský řetězec CrossCafe otevřel novou pobočku v Praze v obchodním centru Lužiny

20. 5. 2014
CrossCafe

Praha, 20. května 2014 –  CrossCafe, český franchisingový koncept nekuřáckých kaváren, otevřel další pobočku v Praze. Nová kavárna se nachází ve zrekonstruovaném obchodním centru Lužiny. Síť kaváren CrossCafe má v České republice nyní celkově 17 poboček.

„Originální kavárna v nově zrekonstruovaném nákupním centru Lužiny v pražských Stodůlkách přináší svým návštěvníkům jedinečný odpočinek během nákupů či příjemné posezení u kávy. Naleznete zde nejen širokou nabídku káv, ale i tradiční výběr dortů, sendvičů i malých sladkostí. Novinkou letošního jara je navíc rozšíření sortimentu kavárenského řetězce o „víno ve džbánku.“ Na výběr je hned ze dvou stáčených vín – odrůdy Merlot a Chardonnay,“ říká šéfbarista sítě CrossCafe original Luboš Martínek.

Aktuálně má pražská kavárenská síť CrossCafe pobočky v Praze 1 ve Štěpánské ulici, v Praze 2 v ulici Kateřinská a v nákupní galerii Atrium na Karlově náměstí, v Praze 5 na Andělu, v Praze 7 na Strossmayerově náměstí, v Praze 8 na Florenci a nyní i v Praze 13 v obchodním centru Lužiny.

Kavárna v obchodním centru Lužiny nebude poslední nově otevřenou kavárnou do zčátku léta. V plánu je otevření další pobočky na přelomu května června v Hradci Králové. Zájem zákazníků i žadatelů o poskytnutí licence má podle šéfa řetězce Jana Janáka dva hlavní důvody. „Zatímco kavárenští hosté oceňují služby a originální nekuřácký prostor s funkčním designem, budoucí franchisanti kvitují pozitivní vnímání značky a celkový obchodní koncept. Svoji roli hraje i fakt, že české CrossCafe nabízí příznivější podmínky pro poskytnutí licence než nadnárodní značky.“

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr