Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací po celé České republice. Počet objednávek přesahuje každý měsíc 220 000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

press-releases

Tiskové zprávy - Dámejídlo.cz

Dáme jídlo doručilo již přes 30 milionů jídel. Průměrná doba dodávky je v širším centru Prahy 45 minut, v ostatních městech 35 minut

Tisková zpráva | Datum: 11. 9. 2018

Praha, 11. září 2018 – Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, překročila v minulých dnech milník třiceti miliónů doručených objednávek. Díky pokrytí ve všech krajích České republiky, konkrétně ve 170 městech a obcích, dokáže tato populární služba obsloužit již 60 % populace.

Celá zpráva

Užijte si léto v parku. Dáme jídlo dováží na Pickup pointy nejen v Praze a Brně, ale nově také v Liberci, Olomouci a Hradci Králové

Tisková zpráva | Datum: 25. 7. 2018

Praha, 25. července 2018 – Letošní parádní léto přímo vybízí trávit čas venku na dece v parku nebo u vody. A k dokonalému relaxu strávenému s partnerem či přáteli patří i chutné jídlo a pití, které lze pořídit rychle a bez starostí. Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, totiž rozšířila v minulých dnech své pickup pointy o desítky dalších lokalit v Praze a Brně. Nově lze tuto službu využít také ve třech dalších krajských městech – Olomouci, Hradci Králové a Liberci. Zde dokonce i na Ještědu. Takže pokud máte chuť na pizzu, burger, asijskou specialitu, salát, desert či víno nebo pivo, tak není nic jednoduššího, než využít aplikaci Dáme jídlo a vybrat si z bohaté nabídky restaurací. A za pár desítek minut máte kurýra nedaleko od své deky.

Celá zpráva

Dáme jídlo rozšiřuje svoje Pickup pointy. Kromě Prahy a Brna si lze do parku objednat jídlo také v Liberci, Olomouci a Hradci Králové

Tisková zpráva | Datum: 19. 7. 2018

Praha, 19. července 2018 – Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, rozšiřuje svoje tzv. Pickup pointy. Seznam míst v parcích a dalších letních odpočinkových místech, kam si lze nechat v letních měsících doručit jídlo, se tak rozšířil o desítky dalších lokalit v Praze a Brně. A nově lze tuto službu využít také ve třech dalších krajských městech – Olomouci, Hradci Králové a Liberci. Zde dokonce i na Ještědu.

Celá zpráva

Dáme jídlo nabízí studentům flexibilní letní brigády

Tisková zpráva | Datum: 27. 6. 2018

Praha, 27. května 2018 – Dáme jídlo, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, zaznamenává aktuálně více než 30% meziroční růst a každým měsícem zvyšuje objem dodaných jídel. Od konce června bude navíc po celé léto rozvážet jídla do parků a dalších piknikových lokalit. l z tohoto důvodu přichází s nabídkou letních brigád, vhodných zejména pro studenty.

Celá zpráva

Češi jsou v jídle konzervativní, nejvíce preferují českou kuchyni Za nejdůležitější jídlo dne považují oběd

Tisková zpráva | Datum: 19. 6. 2018

Praha, 19. června 2018 – Z aktuálního průzkumu Dáme jídlo, který zpracovala agentura Rondo Data vyplynulo, že nejdůležitějším jídlem dne je pro Čechy oběd, ke kterému si téměř dvě třetiny respondentů nejraději dopřávají českou kuchyni. Na večeři je pak oblíbená především studená kuchyně. Nejčastěji za oběd i večeři utratíme 60 až 100 Kč.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr