Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací po celé České republice. Počet objednávek přesahuje každý měsíc 220 000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

press-releases

Tiskové zprávy - Dámejídlo.cz

Kam na burger v Praze, Brně a Ostravě?

Tisková zpráva | Datum: 31. 10. 2018

Praha, 31. října 2018 – Burgery patří mezi nejoblíbenější pokrmy, proto se na ně zaměřuje stále více restaurací. Vybrat to nejlepší místo, kam zajít na poctivý burger, tak může být někdy obtížné.Zákazníci Dáme jídlo vybrali nejlepší burgrárny ve třech největších městech České republiky. A které podle nich zvítězily? V Praze vedou burgery od Hombre del Mundo a Street Burger Bistra. V Brně je favoritem Pizza Zakki a v Ostravě Angel Grill, Stánek U Aleše a Burger jako kráva.

Celá zpráva

Dáme jídlo spustilo podzimní reklamní kampaň

Tisková zpráva | Datum: 15. 10. 2018

Praha, 15. října 2018 – Společnost Dáme jídlo, jednička v rozvozu jídla z restaurací na českém trhu, spustila v těchto dnech novou reklamní kampaň. Ta poběží v říjnu a listopadu v TV a v rozhlase. Na kampani spolupracovalo Dáme jídlo s agenturou Konektor a společností Punk Film.

Celá zpráva

Dáme jídlo doručilo již přes 30 milionů jídel. Průměrná doba dodávky je v širším centru Prahy 45 minut, v ostatních městech 35 minut

Tisková zpráva | Datum: 11. 9. 2018

Praha, 11. září 2018 – Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, překročila v minulých dnech milník třiceti miliónů doručených objednávek. Díky pokrytí ve všech krajích České republiky, konkrétně ve 170 městech a obcích, dokáže tato populární služba obsloužit již 60 % populace.

Celá zpráva

Užijte si léto v parku. Dáme jídlo dováží na Pickup pointy nejen v Praze a Brně, ale nově také v Liberci, Olomouci a Hradci Králové

Tisková zpráva | Datum: 25. 7. 2018

Praha, 25. července 2018 – Letošní parádní léto přímo vybízí trávit čas venku na dece v parku nebo u vody. A k dokonalému relaxu strávenému s partnerem či přáteli patří i chutné jídlo a pití, které lze pořídit rychle a bez starostí. Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, totiž rozšířila v minulých dnech své pickup pointy o desítky dalších lokalit v Praze a Brně. Nově lze tuto službu využít také ve třech dalších krajských městech – Olomouci, Hradci Králové a Liberci. Zde dokonce i na Ještědu. Takže pokud máte chuť na pizzu, burger, asijskou specialitu, salát, desert či víno nebo pivo, tak není nic jednoduššího, než využít aplikaci Dáme jídlo a vybrat si z bohaté nabídky restaurací. A za pár desítek minut máte kurýra nedaleko od své deky.

Celá zpráva

Dáme jídlo rozšiřuje svoje Pickup pointy. Kromě Prahy a Brna si lze do parku objednat jídlo také v Liberci, Olomouci a Hradci Králové

Tisková zpráva | Datum: 19. 7. 2018

Praha, 19. července 2018 – Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, rozšiřuje svoje tzv. Pickup pointy. Seznam míst v parcích a dalších letních odpočinkových místech, kam si lze nechat v letních měsících doručit jídlo, se tak rozšířil o desítky dalších lokalit v Praze a Brně. A nově lze tuto službu využít také ve třech dalších krajských městech – Olomouci, Hradci Králové a Liberci. Zde dokonce i na Ještědu.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr