Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací po celé České republice. Počet objednávek přesahuje každý měsíc 220 000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

press-releases

Tiskové zprávy - Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz e-commerce aplikací roku

Tisková zpráva | Datum: 19. 6. 2017

Praha, 19. června 2017 – DámeJídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, uspěla v soutěži Mobilní aplikace roku 2017. Aplikace DámeJídlo.cz získala ocenění v kategorii E-commerce aplikace roku 2017. Absolutním vítězem se stala SmartBanka.

3 tipy na ušetření času při náročné práci

Tisková zpráva | Datum: 8. 6. 2017

Praha 8. června 2017 - Naplánovat si svojí práci tak, abychom dokončili vše, co jsme si ráno předsevzali, není jednoduché. Důležité je neztrácet čas zbytečnými činnostmi, které nás od splnění našeho denního cíle zdržují. Přinášíme vám 3 zajímavé tipy na ušetření času.

DámeJídlo.cz podpořilo Lékaře bez hranic

Tisková zpráva | Datum: 5. 5. 2017

Praha, Brno 5. května 2017 - Naše největší online služba pro objednání dovozu jídel z restaurací DámeJídlo.cz opět po roce podpořila organizaci Lékaři bez hranic (MSF – Medecins Sans Frontieres). Dámejídlo.cz na výstavu Polní nemocnice, která proběhla 19. – 24. dubna v Bratislavě a 27. dubna – 3. května v Brně, každý den týmu lékařů, dobrovolníků a produkci dodalo oběd a večeři. Navíc z každé realizované objednávky po dobu brněnské výstavy poslalo DámeJídlo.cz organizaci Lékaři bez hranic 1 Kč, celkem se takto vybralo přes 60 000 Kč.

DámeJídlo.cz má nového obchodního ředitele. Je jím zkušený Petr Indra

Tisková zpráva | Datum: 3. 5. 2017

Praha, 3. května 2017 – DámeJídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, posiluje vrcholové vedení o zkušeného manažera s dlouhodobou zkušeností v telekomunikacích a prodeji energií. Petr Indra bude v DámeJídlo.cz zastávat pozici Director of Sales & Partner Success a jeho hlavním úkolem bude zefektivňování spolupráce s restauracemi.

Celá zpráva

Češi si rádi objednávají pizzu k obědu. Které pizzerie jsou nejoblíbenější?

Tisková zpráva | Datum: 19. 4. 2017

Praha, 19. dubna 2017 – Přesto, že Češi stále více objevujíexotické chutě v podobě thajské, indické, čínské či vietnamské kuchyně,srdcem jsou stále nejvíce v Itálii. To potvrzují i zákazníci naší největší gastro dovážkové služby Dámejídlo.cz. Pizza je zde nejoblíbenější položkou při objednávání, tvoří skoro polovinu všech měsíčních objednávek.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik@aspen.pr