Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací po celé České republice. Počet objednávek přesahuje každý měsíc 220 000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

press-releases

Tiskové zprávy - Dámejídlo.cz

Dámejídlo.cz přináší Dáme jídlo+ a nový positioning značky

Tisková zpráva | Datum: 3. 10. 2017

Přichází také s novou reklamní kampaní, změnami v technologiích
a novinkami na poli flexibilního přivýdělku pro kurýry

Praha, 3. října 2017 – Dámejídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, oslaví v listopadu páté narozeniny. K tomuto milníku již k datu 3. 10. představuje několik novinek. Zásadní jsou zejména produktové změny vytvořené pro zlepšení zákaznické zkušenosti nazvané Dáme jídlo+. Dalšími novinkami jsou změna korporátní identity, positioningu, to vše ruku v ruce s novou reklamní kampaní.

Celá zpráva

DámeJídlo.cz se osvědčil dovoz jídla na pikniky. Příští rok plánuje pokračovat

Tisková zpráva | Datum: 22. 9. 2017

Praha, 22. září 2017 – DámeJídlo.cz letošní léto rozjelo novinku – dovoz jídla z restaurací do piknikových lokalit. I se začátkem babího léta stále vznikají nové Pick-up pointy, místa k vyzvednutí jídla poblíž piknikových ploch. Nyní je těchto míst již na čtyři desítky.

Celá zpráva

DámeJídlo.cz nabízí studentům brigádu a zároveň benefit. Půjčí jim skútr i pro soukromé účely

Tisková zpráva | Datum: 31. 7. 2017

Praha, 31. července 2017 – Ještě před pár lety studenti sháněli letní brigádu často obtížně. V dnešní situaci vysoké zaměstnanosti jsou pro ně možnosti mnohem bohatší. Dámejídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, připravila na letošní léto pro studenty nejen zajímavou a flexibilní práci, ale zároveň benefit.

DámeJídlo.cz rozjíždí dovoz jídla na pikniky. Zakládá Pick-up pointy

Tisková zpráva | Datum: 21. 7. 2017

Praha, 21. července 2017 – DámeJídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, přináší novou službu šitou létu na míru – tzv. Pick-up pointy. Funkce nazvaná Pick-up point v aplikaci DámeJídlo.cz umožňuje si jídlo a pití snadno a rychle objednat a nechat dovézt například do parku nebo na místa, kde byste to nečekali , na plovárnu nebo na břeh Vltavy.

DámeJídlo.cz e-commerce aplikací roku

Tisková zpráva | Datum: 19. 6. 2017

Praha, 19. června 2017 – DámeJídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, uspěla v soutěži Mobilní aplikace roku 2017. Aplikace DámeJídlo.cz získala ocenění v kategorii E-commerce aplikace roku 2017. Absolutním vítězem se stala SmartBanka.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik@aspen.pr