Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací po celé České republice. Počet objednávek přesahuje každý měsíc 220 000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

press-releases

Tiskové zprávy - Dámejídlo.cz

Dámejídlo.cz oslavilo páté narozeniny a přestěhovalo se do nových kanceláří

Tisková zpráva | Datum: 8. 12. 2017

Praha, 8. prosince 2017 – Společnost Dámejídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, oslavila v minulých dnech páté narozeniny.  Konec roku 2017 je pro Dámejídlo.cz obdobím mnoha novinek. V minulých týdnech představila společnost nové logo Dáme jídlo a novou korporátní identitu. Nyní oznamuje, že se stěhuje do zbrusu nových kanceláří, novostavby Dock In, na břeh Vltavy k Libeňskému mostu v blízkosti pražské Palmovky.

Celá zpráva

Nenechte se pohltit přípravami a užijte si vánoční atmosféru s rodinou u pohádek nebo se skleničkou punče

Tisková zpráva | Datum: 2. 11. 2017

Praha, 2. listopadu 2017 - Vánoce by měly být svátky klidu, přesto tomu většinou tak není. Každoroční shon kolem dárků, vánočního úklidu, pečení cukroví, nákupů dostatečných potravinových zásob, aby nikdo během svátků netrpěl hlady, a nekonečného vaření… to je tradiční vánoční atmosféra v řadě domácností. Všechny tyto činnosti nás stojí každoročně dost sil. Zejména pak příprava vánočního menu je často i několikadenní záležitostí. Vrcholem vánoční pohody pak bývá Štědrý den u sporáku. Alternativ se ale přitom nabízí celá řada.

Celá zpráva

Dámejídlo.cz nabízí flexibilní úvazky vhodné pro studenty i maminky s malými dětmi

Tisková zpráva | Datum: 23. 10. 2017

Kurýři mohou nově využívat vlastní auta, rozšiřuje se i flotila pěších

Praha, 23. října 2017 – Dámejídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, nabízí flexibilní formu úvazků a další novinky pro své kurýry. Změny jsou praktické pro studenty, maminky s malými dětmi, důchodce, řidiče s vlastním vozidlem i pro ty, kteří nechtějí jezdit žádným dopravním prostředkem. Pracovní doba je na vás, vzkazuje Dámejídlo.cz svým (budoucím) spolupracovníkům v Praze. Pokud se flexibilní směny uchytí, budou je moci v budoucnu využívat i brigádníci v Brně, Liberci a Hradci Králové.

Celá zpráva

Dámejídlo.cz přináší Dáme jídlo+ a nový positioning značky

Tisková zpráva | Datum: 3. 10. 2017

Přichází také s novou reklamní kampaní, změnami v technologiích
a novinkami na poli flexibilního přivýdělku pro kurýry

Praha, 3. října 2017 – Dámejídlo.cz, jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, oslaví v listopadu páté narozeniny. K tomuto milníku již k datu 3. 10. představuje několik novinek. Zásadní jsou zejména produktové změny vytvořené pro zlepšení zákaznické zkušenosti nazvané Dáme jídlo+. Dalšími novinkami jsou změna korporátní identity, positioningu, to vše ruku v ruce s novou reklamní kampaní.

Celá zpráva

DámeJídlo.cz se osvědčil dovoz jídla na pikniky. Příští rok plánuje pokračovat

Tisková zpráva | Datum: 22. 9. 2017

Praha, 22. září 2017 – DámeJídlo.cz letošní léto rozjelo novinku – dovoz jídla z restaurací do piknikových lokalit. I se začátkem babího léta stále vznikají nové Pick-up pointy, místa k vyzvednutí jídla poblíž piknikových ploch. Nyní je těchto míst již na čtyři desítky.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik@aspen.pr