Dámejídlo.cz

DámeJídlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 1 500 restaurací po celé České republice. Počet objednávek přesahuje každý měsíc 220 000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

press-releases

Tiskové zprávy - Dámejídlo.cz

Připravte se na jarní detoxikaci organismu. Vsaďte na zdravé stravování

Tisková zpráva | Datum: 29. 1. 2019

Praha, 28. ledna 2019 – I když venku stále vládne chladné počasí, je dobré začít své tělo pomalu připravovat na jarní detoxikaci a zvýšit si tak nejen svou energii, ale i celkovou vitalitu a zpomalit stárnutí organismu. Špatná strava, zvýšený stres, únava, to vše se podepisuje na naší celkové náladě a tělesném stavu. Je proto důležité alespoň jednou do roka restartovat náš organismus a dodat mu novou sílu. Zapomeňte na chemii, vsaďte na zdravý životní styl a výběr správných bylinek či přírodních doplňků stravy, kterými vyloučíte nezdravé toxiny ze svého těla.

Celá zpráva

Nalaďte se na romantický večer. Valentýnské menu s afrodiziaky

Tisková zpráva | Datum: 7. 1. 2019

Praha, 7. ledna 2019 – Svátek svatého Valentýna je pro některé z nás nejromantičtějším dnem v roce, jehož vyvrcholením bývá většinou večeře. Pokud se vám nechce do restaurace, ale nejste zrovna kulinární typy, nechte si dovézt romantickou večeři z jedné nebo více restaurací podle svého gusta. Zaměřit se tak můžete na speciální pokrmy povzbuzující vášeň.

Celá zpráva

Dáme jídlo rozšiřuje vozový park elektromobilů. Důvody jsou ekologie a úspora desítek tisíc korun ročně

Tisková zpráva | Datum: 11. 12. 2018

Praha, 11. prosince 2018 – Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, dále rozšiřuje svůj vozový park elektromobilů a nyní jich má ve flotile celkem již 35. Nová auta přibývají k již testovaným elektromobilům, běžným vozům a autům na CNG. V elektromobilitě a dalších ekologických pohonech tak Dáme jídlo vidí budoucnost, a to z ekologického i ekonomického hlediska. Uspoří tak na nákladech na provoz desítky tisíc Kč ročně.

Celá zpráva

Ryby na jídelníčku? Nepatří jen na vánoční tabuli nebo na dietní menu

Tisková zpráva | Datum: 10. 12. 2018

Praha, 10. prosince 2018 – O ryby je tradičně největší zájem v období Vánoc. Je kapr ale ta nejoblíbenější ryba? A jak je to s konzumací ryb po zbytek roku? Podle průzkumů konzumuje rybí maso přes 50 % populace. Téměř 20 % lidí pak rybí maso nejí kvůli tomu, že ho nedokáží správně připravit.

Celá zpráva

Změna v nejvyšším vedení Dáme jídlo

Tisková zpráva | Datum: 26. 11. 2018

Praha, 26. listopad 2018 – Dáme jídlo, dlouholetá jednička na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, mění své nejvyšší vedení. Dosavadního CEO Jana Matějů v roli střídá Filip Fingl.

Jan Matějů během posledních tří let vedl v Dáme jídlo transformaci, která zajistila proměnu z úspěšně prodaného startupu do firmy, která je jedničkou i po vstupu světové konkurence na český trh. Firma si za dobu jeho působení prošla kompletním rebrandingem a oslavila 30 milionů objednávek a miliontého zákazníka. Pro zákazníky byl spuštěn nový mobilní web a mobilní aplikace. Zavedeny byly také systémy, díky kterým se výrazně snížila doba rozvozu.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr