Již šestá Development Tour odstartovala v Berouně

7. 5. 2018
Development Tour

Praha 7. května 2018 - Prestižní série golfových turnajů Development Tour odstartovala již svůj šestý ročník. V nádherném prostředí berounského klubu se sešlo 18 flightů složených z majitelů, jednatelů a vysoce postavených manažerů firem pohybujících se v realitním oboru zejména v oblasti developmentu.

„Naším cílem a vizí je pravidelné přátelské setkání těchto vy?znamny?ch osobností v příjemném prostředí nejlepších golfovy?ch resortů, avšak se sportovním nádechem všech turnajů,“ prozrazuje autor a šéf projektu Jiří Švec. „I letos je mezi partnery a aktivními hráči mnoho kolegů z oboru, kteří se vzájemně poznali a navázali obchodní a zároveň přátelské vztahy. Díky Development Tour mohou obchodovat s přáteli v příjemném prostředí,“ dodává Jiří Švec.

Letošní tour má čtyři zastávky. První z nich již proběhla v golfovém klubu Beroun, 31. května následuje Ypsilon Golf Liberec, 28. června Greensgate Golf & Leisure Dy?šina, v září zavítají účastníci na Panorama Golf Resort Kácov. Development Tour není jenom o setkání na greenech, ale také o setkání při sklence kvalitního vína a chutného jídla.

Kromě oceňování nejlepších golfistů na jednotlivých turnajích je vypsána na Development Tour také soutěž o nejlepšího hráče na statblefordové body a nejlepšího golfisty celkové rány v celé tour. Oproti loňsku se nově započítají jenom tři nejlepší výsledky každého hráče. Takže pokud se jeden turnaj nepovede, nemusí to mít vliv na šanci na celkové vítězství. To platí také v případě, že se hráč nemůže jednoho turnaje zúčastnit, stačí odehrát tři turnaje tour a ucházet se o prvenství. Vítěz se může těšit na golfový výlet do Portugalska.

Hlavními partnery tour jsou Komerční banka, Evropa realitní kancelář, hodinářství Bechyně, Autosalon Klokočka, Ridera Stavební, Nicoll Česká republika, Luxury properties, Art Restaurant Mánes a outdoor akzent. Na podporu od partnerů a hráčů se i letos může těšit Nadační fond Domácí Anděl.

Více informací najdete na www.developmenttour.cz.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr