Eastpak

press-releases

Tiskové zprávy - Eastpak

Legendární batohy Eastpak jsou zpět, aby uvolnily ruce všem studentům i pracujícím

Tisková zpráva | Datum: 8. 8. 2017

Praha, 8. srpna 2017 - Eastpak je kultovní značka ze Spojených států, která se vrací po více než desetileté odmlce na český trh.  Je oblíbená zejména pro své ikonické batohy, hravé barvy, neotřelý design a speciální a limitované kolekce určené zejména do města. Předností batohů je kvalitní zpracování z jednoho kusu pevné látky a záruka 30 let.

Eastpak představuje novou kolekci Paul & Joe Voyageur

Tisková zpráva | Datum: 11. 7. 2017

Praha, 11. července 2017 - Společnost Eastpak představuje svěží a moderní kolekci inspirovanou francouzským designovým domem Paul & Joe. Jedná se o první společný projekt zaměřený na cestování. Nová kolekce Paul & Joe Voyageur nabízí cestovní zavazadla, tašky i příslušenství.

Celá zpráva

Zpátky do lavic, aneb vybíráme školní batoh

Tisková zpráva | Datum: 22. 6. 2017

Praha 22. června 2017 – Výběr kvalitního školního batohu nenechávejte na poslední chvíli a dobře si rozmyslete, do kterého investujete. Batoh by měl být zejména oporou dětské páteři, nesmí chybět ale také další prvky, které zpříjemní jeho denní nošení a zároveň uleví zádům. Jak vybrat správný batoh poradí Tomáš Žaloudek z Eastpaku.

Limitovaná edice udržitelných batohů Eastpak REMADE od Christophera Raeburna

Tisková zpráva | Datum: 21. 6. 2017

Praha, 21. června 2017 - Společnost Eastpak se spojila s vyhlášeným britským návrhářem Christopherem Raeburnem a přináší v nové limitované edici nevšední extravagantní batohy v „udržitelném“ designu pro běžné módní publikum. Spolupráce na této kolekci odráží společnou vizi obou značek.

Celá zpráva

Dovolená se blíží. Podle čeho vybírat cestovní zavazadlo? Kufr, tašku nebo batoh?

Tisková zpráva | Datum: 6. 6. 2017

Praha, 6. června 2017 – Ať už cestujete k moři, pod stan v Čechách nebo poznávat letní evropské metropole, výběr vhodného zavazadla byste neměli podcenit. Na cestách bude útočištěm všech vašich věcí a pomůže je udržet v čistotě i roztříděné. Záleží jen na typu zavazadla, které zvolíte.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova@aspen.pr