Eastpak

press-releases

Tiskové zprávy - Eastpak

Zpátky do lavic, aneb vybíráme školní batoh

Tisková zpráva | Datum: 22. 6. 2017

Praha 22. června 2017 – Výběr kvalitního školního batohu nenechávejte na poslední chvíli a dobře si rozmyslete, do kterého investujete. Batoh by měl být zejména oporou dětské páteři, nesmí chybět ale také další prvky, které zpříjemní jeho denní nošení a zároveň uleví zádům. Jak vybrat správný batoh poradí Tomáš Žaloudek z Eastpaku.

Celá zpráva

Dovolená se blíží. Podle čeho vybírat cestovní zavazadlo? Kufr, tašku nebo batoh?

Tisková zpráva | Datum: 6. 6. 2017

Praha, 6. června 2017 – Ať už cestujete k moři, pod stan v Čechách nebo poznávat letní evropské metropole, výběr vhodného zavazadla byste neměli podcenit. Na cestách bude útočištěm všech vašich věcí a pomůže je udržet v čistotě i roztříděné. Záleží jen na typu zavazadla, které zvolíte.

Ikonické batohy Eastpak Padded Pak'r

Tisková zpráva | Datum: 25. 5. 2017

Praha, 25. května 2017 - Batohy Eastpak Padded Pak'rjsou díky originálnímu designu nejprodávanější na světě od roku 1976. Tento polstrovaný batoh unese všechno, co je potřeba. Je známý pro svůj ikonický tvar i funkční konstrukci, která umožní cestovat v pohodlí a se stylem. Díky původnímu vývoji pro americkou armádu jsou batohy téměř nezničitelné. Americký styl se promítl také do atraktivního provedení, které se od 70. let u základní řady téměř nezměnilo. Batohy Padded Pak’r ocení nejen vyznavači městského stylu, ale také všichni aktivní lidé, kteří rádi cestují. Kromě funkčnosti a zajímavého designu nabízí značka Eastpak garanci až 30 let, která ji jednoznačně odlišuje od konkurence.

Celá zpráva

Nezničitelné batohy Eastpak se vrací na český trh

Tisková zpráva | Datum: 17. 5. 2017

Praha, 17. května 2017 – Eastpak je americká lifestylová značka založena v Bostonu, specializující se především na batohy, tašky a cestovní zavazadla. Společnost začínala v roce 1952 výrobou batohů a tašek pro americkou armádu. Jednoho dne si syn zakladatele společnosti všiml, že armádní batohy nosí i někteří studenti do školy. Přesvědčil tehdy svého otce, aby produkoval i výrobky určené pro nevojenské využití, a tak se Eastpak roku 1976 zaměřil také na spotřebitelský trh. V České republice byla značka více než deset let nedostupná, nyní se ale opět vrací.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova@aspen.pr