Eastpak

Eastpak začínal v roce 1952 pod názvem Eastern Canvas Products výrobou batohů a tašek pro americkou armádu. Jednoho dne si syn zakladatele společnosti všiml, že armádní batohy nosí i někteří studenti do školy. Přesvědčil tehdy svého otce, aby produkoval i výrobky určené pro nevojenské využití, a tak se Eastpak roku 1976 zaměřil také na spotřebitelský trh. Od té doby se stal populární nejen mezi studenty středních a vysokých škol, ale také mezi pracujícími lidmi i těmi, kteří rádi cestují a užívají městský život. Oficiálním distributorem pro Českou republiku je Urban Brands, který provozuje také e-shop Superbatohy.cz.

press-releases

Tiskové zprávy - Eastpak

Eastpak Tailored LAB. Kolekce, která se přizpůsobí

Tisková zpráva | Datum: 8. 12. 2017

Praha, 8. prosince 2017 - Nová kolekce od Eastpaku přichází s netradičním sloučením designu klasické vojenské bundy „bomber“ a stylového batohu Eastpak Floid. Výsledkem jsou neuvěřitelně pevné a praktické batohy v kontrastním barevném a materiálovém provedení. Tmavé barvy černé a vojenské zelené jsou doplněny lesklými kovovými sponami, černými páskami a zářivě oranžovou podšívkou. Celá kolekce je inspirována slavným MA-1.

Tailored LAB nabízí tři velikostní a barevné varianty: Floid, Extrafloid a Trawel.

Nová kolekce Twine LAB inspirovaná teniskami a sportovním oblečením

Tisková zpráva | Datum: 28. 11. 2017

Praha, 29. listopadu 2017 - Značka Eastpak uvádí na trh novou kolekci batohů a tašek Twine LAB, které jsou inspirovány světem tenisek a módního sportovního oblečení. Sportovní móda nikdy nebyla elegantnější. Nové tašky a batohy září barvami a chytrým provedením z originálních materiálů. Vnější látka je propletená ze dvou silných barevných či šedočerných nití a doplněná v kontrastu s pevným černým neoprenem. Zároveň nabízí řadu funkčních i tajných kapes.

One Piece LAB: Nová kolekce Eastpak z jednoho kusu látky

Tisková zpráva | Datum: 21. 11. 2017

Praha, 21. listopadu 2017 - Americká kultovní značka Eastpak přichází s novou kolekcí, která je unikátní především svým zpracováním. Batohy z této kolekce jsou vyrobeny z jednoho kusu látky, a to včetně ramenních popruhů i kapsy na notebook.

Nová kolekce inspirovaná ikonou pop artu Andy Warholem

Tisková zpráva | Datum: 1. 11. 2017

Praha, 1. listopadu 2017 - Eastpak představuje novou kolekci inspirovanou Andy Warholem, který si batohy této americké značky velmi oblíbil. Nová kolekce proto oslavuje ikonu tohoto umělce a vnáší do své tradiční řady batohů Padded Pakr nové barvy a hravost s jeho fotografiemi.

Eastpak spouští vlastní e-shop Superbatohy.cz

Tisková zpráva | Datum: 9. 10. 2017

Praha, 9. října 2017 – Eastpak, kultovní značka ze Spojených států, se vrací po více než desetileté odmlce zpět na český trh. S postupným rozšiřováním kamenných prodejen a internetových obchodů, kde jsou ikonické batohy Eastpak k dostání, přichází oficiální český distributor s vlastním e-shopem www.superbatohy.cz , který spustil začátkem října.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova@aspen.pr