Eastpak

Eastpak začínal v roce 1952 pod názvem Eastern Canvas Products výrobou batohů a tašek pro americkou armádu. Jednoho dne si syn zakladatele společnosti všiml, že armádní batohy nosí i někteří studenti do školy. Přesvědčil tehdy svého otce, aby produkoval i výrobky určené pro nevojenské využití, a tak se Eastpak roku 1976 zaměřil také na spotřebitelský trh. Od té doby se stal populární nejen mezi studenty středních a vysokých škol, ale také mezi pracujícími lidmi i těmi, kteří rádi cestují a užívají městský život. Oficiálním distributorem pro Českou republiku je Urban Brands, který provozuje také e-shop Superbatohy.cz.

press-releases

Tiskové zprávy - Eastpak

Eastpak spouští vlastní e-shop Superbatohy.cz

Tisková zpráva | Datum: 9. 10. 2017

Praha, 9. října 2017 – Eastpak, kultovní značka ze Spojených států, se vrací po více než desetileté odmlce zpět na český trh. S postupným rozšiřováním kamenných prodejen a internetových obchodů, kde jsou ikonické batohy Eastpak k dostání, přichází oficiální český distributor s vlastním e-shopem www.superbatohy.cz , který spustil začátkem října.

Celá zpráva

Eastpak profil a historie značky

Dokument | Datum: 9. 10. 2017

Eastpak představuje novou kolekci ve spolupráci s New Era, kterou se vrací ke kořenům značky

Tisková zpráva | Datum: 4. 10. 2017

Praha, 4. října 2017 – Značka Eastpak představuje novou heritage kolekci inspirovanou sportem a americkým vysokoškolským stylem 70. let. Nová kolekce je návratem k ikonickým batohům, se kterými Eastpak před více než 40 lety začínal a získal na oblíbenosti i mezi běžnými spotřebiteli. Do té doby vyráběl batohy pouze pro americkou armádu.

Celá zpráva

Legendární batohy Eastpak jsou zpět, aby uvolnily ruce všem studentům i pracujícím

Tisková zpráva | Datum: 8. 8. 2017

Praha, 8. srpna 2017 - Eastpak je kultovní značka ze Spojených států, která se vrací po více než desetileté odmlce na český trh.  Je oblíbená zejména pro své ikonické batohy, hravé barvy, neotřelý design a speciální a limitované kolekce určené zejména do města. Předností batohů je kvalitní zpracování z jednoho kusu pevné látky a záruka 30 let.

Eastpak představuje novou kolekci Paul & Joe Voyageur

Tisková zpráva | Datum: 11. 7. 2017

Praha, 11. července 2017 - Společnost Eastpak představuje svěží a moderní kolekci inspirovanou francouzským designovým domem Paul & Joe. Jedná se o první společný projekt zaměřený na cestování. Nová kolekce Paul & Joe Voyageur nabízí cestovní zavazadla, tašky i příslušenství.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova@aspen.pr