Odvážná jarní kolekce Eastpak Transparent. "Odhalte se"

22. 2. 2018
Eastpak

Praha, 22. února 2018 - Ikonická značka Eastpak představuje novou odvážnou kolekci Transparent, která odhalí vše, co do ní ukryjete, dotváří tak jedinečnost každého kousku. Troufli byste si ukázat obsah své kabelky či batohu? S touto kolekcí určitě.

Nová kolekce Transparent nabízí dvě odvážná zcela průhledná provedení ikonických batohů Padded Pak’r a ledvinek Springer z PVC materiálu, který vytváří svým vysokým leskem skleněný efekt. V nabídce jsou dvě barevná provedení – „skleněná“ čirá a elegantní černá. Kolekce tak uzavírá trojici nadčasových jarních novinek od Eastpaku. Společně s květovanou kolekcí Superb (Japanese Kimoflower) a měňavou koženou kolekcí (Leather Special Iridescent) představují svěží jarní modely inspirované nejnovějšími trendy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku.

Květovaná kolekce Superb Japanese Kimoflower

Vkusná dámská květinová kolekce navržená se smyslem pro detail. Elegantní potisk japonských květin dodává kolekci ženskost. Nové jsou také některé tvary a provedení tašek i batohů, které vyzdvihuje kombinace modré bavlněné látky se světlým potiskem květin, kožených béžových detailů a pevných kovových přezek.

K dostání jsou ve čtyřech provedeních: jako klasický ikonický batoh Padded Pakr, menší elegantní batoh Arayanna, taška přes rameno Kalyssa nebo psaníčko do ruky Tiffiny.

Měňavá kolekce Leather Special Iridescent

Kůže v netradiční úpravě, které málokterá žena odolá. Taková je kolekce Leather Special Iridescent, která nabízí eleganci, hravost i kvalitu. Je vyrobena ze speciálního materiálu, netradičního provedení hladké kůže s měňavým duhovým barevným povrchem. Kolekce vkusně kombinuje lásku ke kůži a její kvalitě s jedinečným vzhledem inspirovaným módními trendy s duhovými odlesky.

K dostání v klasickém provedení batohů Padded Pakr a jako módní ledvinky Springer.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova@aspen.pr