Excilor

press-releases

Tiskové zprávy - Excilor

Vyvarujte se nepříjemné nehtové plísni. Mykóza na nás utočí po celý rok

Tisková zpráva | Datum: 18. 8. 2014

Praha, 18. srpna 2014 - Mykóza nehtů patří ke zdravotním problémům, které lidi často přehlíží, protože si myslí, že se jich netýká. Přitom plísně nehtů celoročně ohrožují čím dál více dětí, dospělých i seniorů. Onemocnění je pro pacienta nepříjemné nejenom po estetické stránce, ale především postižením přilehlé kůže, což je provázeno značnou bolestivostí, případně i narušenou funkcí nehtu.

5 největších zdravotních strašáků léta

Tisková zpráva | Datum: 11. 7. 2014

Praha, 11. července - Letní období s sebou přináší nejen krásný čas dovolených a relaxace, ale také mnoho zdravotních komplikací a nepříjemností. Přinášíme vám několik tipů, jak se vyhnout těm nejčastějším.

Celá zpráva

Jak v létě dodržovat správnou hygienu chodidel

Tisková zpráva | Datum: 26. 6. 2014

26. června 2014 - Milujete nákup nových bot? Obzvlášť v létě je nabídka všemožných sandálků, žabek i páskových bot opravdu veliká. Do nových krásných bot byste ale také měli mít krásně upravené, zdravé nohy. Především v teplém období je důležité dodržovat základní pravidla hygieny nohou, protože kromě pocení nás ohrožuje také nepříjemná mykóza. Přinášíme vám praktické tipy pro krásné a zdravé nohy.

Celá zpráva

Největší zdravotní nástrahy koupaliště. Jak přežít letní koupání bez újmy

Tisková zpráva | Datum: 10. 6. 2014

Praha, 10. června 2014 - V horkém a slunečném počasí nám přináší návštěva koupaliště osvěžující azyl, kde můžeme relaxovat a schladit vyprahlé tělo.. Letní pobyt na koupališti nám kromě odpočinku a opálení může ale přinést také mnoho nepříjemných zdravotních komplikací. Přinášíme vám rady a tipy, jak si pobyt na „koupálku“ užít bez větší újmy na zdraví.

Celá zpráva

Vyvarujte se nepříjemné nehtové plísni. 5 praktických tipů, jak v létě předejít mykóze

Tisková zpráva | Datum: 21. 5. 2014

21. května 2014  - Léto máme již za rohem. Kromě opálené pokožky s sebou přináší i mnoho zdravotních rizik a jedním z nich je i nehtová mykóza. Přinášíme vám 5 praktických rad, jak se nehezké a nepříjemné nehtové plísni vyvarovat.