Koho byste na Fleru neměli minout? Máme dva tipy na mladé talenty

22. 10. 2009
Fler.cz

Praha, 22. října 2009 - Fler.cz se neustále rozrůstá a své virtuální obchody si tu dennodenně otevírají další a další talentovaní tvůrci. Mezi nimi i dvě značky, které bychom chtěli doporučit vaší pozornosti. Popular a Lenka Sárová Malíská. Designérka z Karlových Varů navrhuje a vyrábí originální porcelánové brože, které jsou tak vtipné a optimistické, že jim lze jen těžko odolat. Slovenská dvojice skrývající se pod značkou Popular má už své místo mezi designéry více než 5 let, letos svoji tvorbu již podruté představili na Designbloku. Na Fleru jsou nováčky, jejich tašky, kabelky, obaly na notebooky či trička však z jejich Fler-obchodu mizí rychlostí světla.

Popular

Pod značkou Popular se skrývá duo slovenských designérů, Zuzka Kubánová a Michal Rafaje. Značku vytvořili v roce 2003 a od té doby je milovníci alternativní módy a designu mohli naživo vidět na celé řadě akcí. Od letošního roku jsou jejich výrobky dostupné i na Fleru na adrese http://www.fler.cz/popular. Zde najdete jejich nejnovější kolekce tašek, kabelek, triček, obalů na notebooky, ale třeba i netradičních doplňků do domácnosti, kšiltovek nebo peněženek.

Apple Notebook Pocket

Pryč je doba nudných, ryze praktických obalů na notebooky. Popular umějí i z notebooku udělat originální módní doplněk. A můžete jen hádat, zda jablíčka na obalu mají evokovat nějakou určitou značku. Oproti běžně dostupným pouzdrům mají ty od Popular výhodu nejen v tom, že jsou mnohem hezčí, ale navíc si je můžete nechat vyrobit přesně na míru svému notebooku.

Cena: 765 Kč

www.fler.cz/popular

SUZI

Každá žena ví, že kabelek není nikdy dost a navíc je tahle taška-kabelka Popular je prostě neodolatelná! K tomu snad ani není co dodat. Snad jen, že její míry jsou 34x20x20, cm a když se projde po molu, nezůstanou jedna ústa zavřená.

Cena: 1290 Kč

www.fler.cz/popula

Lenka Sárová Malíská

Kačenky, králíci, mořští koníci, auta, hrnky, konvice - to vše z nápaditě zdobeného porcelánu. To vše umí vyrobit designérka Lenka Sárová Malíská. Narodila se a žije v Karlových Varech, což vysvětluje, proč ji tolik oslovil právě porcelán. Z jejích výrobků doslova prýští hravost, optimismus, zábava. Přitom je ale každý kousek precizní, praktický, ale i krásný a dokonale slušivý. A takový má design být… Porcelánové brože
Brože oprávněně slaví návrat na výsluní. Vždyť jakým jiným doplňkem můžete za pár korun ozvláštnit své už okoukané oblečení. A pokud ho chcete udělat opravdu originálním, pak rozhodně zvolte porcelánovou brož.

Cena: 170-255 Kč

www.fler.cz/lmaliska

Pejsek a kočička

Ani si to neuvědomujeme, ale zpravidla máme doma nudné, obyčejné nádobí. Říkáme si „je to jen talíř, podstatné je přece to, co je v něm“. Přitom i nádobí může mít nápad, může být veselé a zajímavé. Důkazem může být porcelánová konvička, na které se spolu procházejí pejsek s kočičkou.

Cena: 1670 Kč

www.fler.cz/lmaliska