Podzim voní papírem a tvůrci na Fler.cz vědí, co (nejen) školáci chtějí

15. 7. 2009
Fler.cz

Praha, 15. července 2009 - Září je měsíc provoněný čerstvě ořezanými tužkami, bílými listy sešitů a často také předsevzetími, jak tenhle školní rok zdolat ještě úspěšněji než ten předchozí. Hodně z nás v září začíná doslova nový list. Pilné studenty zachvátí papírenská horečka už o prázdninách, většinu právě s příchodem nového školního roku. Málokoho ale nechávají úpravné sešity bez oslích uší, neokousané tužky a čisté diáře úplně chladným. Proto Fler.cz vybral ze své nabídky výrobky, které prostě musíte mít, pokud je ve vás i jen malý kousek školáka. Diáři, alby, sešity nebo třeba pouzdry na sešity se to na www.fler.cz jen hemží, pojďme se na některé podívat.

Deník, či zápisník na úkoly?

Co ocení dítka i dorůstající puberťačky? Deník! Psát si deník je opět v módě, zdaleka to není záliba ze starých románů, kdy ještě po ulicích jezdili koně a muži byli galantní. Naopak. Proto je právě deník ideálním dárkem nového roku plného nových lásek a zážitků. A pokud si na deník potomek přece jen nepotrpí, vždycky se mu notýsek bude hodit jako záznamník pro školní úkoly a neodkladné schůzky.

Palubní deník

Palubní deník neboli námořnicky vyfešákovaný malý bloček Moleskine s vlastnoručním kaligrafickým popisem a uplstěnou záložkou v podobě záchranného kruhu ze sytě červeného a bílého rouna zavěšenou na režném provázku. Záložku lze později použít i jako přívěšek na klíče, mobil či kabelku. Vhodný také jako dárek nejen pro osobu vydávající se na nějakou cestu.

Materiál: malý zápisník Moleskine - velikost cca A6, čtverečkovaný, tuš - bílá a černá, rouno (corriendale), režný provázek

Velikost: zápisník rozměru cca A6, průměr záchranného kruhu cca 3,5 cm.

Cena: 333 Kč, http://www.fler.cz/puntik

Zážitky z dovolené v nadýchaném tylu

Papeerek? Tady nebude těžké uhodnout, z jakého materiálu nejraději tvoří umělkyně skrývající se pod touto značkou. Pokud jste se právě vrátili z nezapomenutelné dovolené, pak právě u Papeerek najdete fotoalba, na jaká v papírnictví zaručeně nenarazíte! Nebo jste někdy viděli album ozdobené barevným tylem či bublinkovou folií?

Velikost alba: 19 x 2 x 29,5 cm

Cena: 359 Kč, www.fler.cz/papeerek

Nový školní rok pro dospělé

Pokud byste i vy chtěli nový školní rok začít s čistým štítem, pak se vám bude hodit nový, nepopsaný diář. Stočená vidlička vyrábí takové diáře, že budete chtít začínat s čistým štítem (a diářem) každý měsíc.

Materiál: knižní vazba, obal z tvrdších desek potažených přírodním papírem

Velikost deníku: A5, 80 listů

Cena: 200 Kč, http://www.fler.cz/stocena-vidlicka

Ale to není zdaleka vše. Na Fleru najdete stovky bloků, bločků, diářů, záznamníčků, které určitě jinde nepotkáte. Stačí navštívit kategorii knížek a zápisníků na adrese http://www.fler.cz/zbozi?cid=74.