Valentýnské dárky – překvapení nejen z lásky darovaná, ale i vyrobená

12. 1. 2009
Fler.cz

Praha, 12. ledna 2009 - Svatý Valentýn je svátek, který doslova křičí: „Hýčkej si toho, koho miluješ!“ A buďme upřímní - ženy se rády nechávají hýčkat dárky. I když třeba tvrdí, že svatý Valentýn není „jejich“ svátek, bylo by osudovou chybou brát je doslova. Pokud chcete věnovat něco, co má „kouzlo“, pak jsou ideální ručně vyrobené dárky. „Handmade“ dárky mají totiž jednu úžasnou vlastnost, díky které dokážou vyvolat emoce a romantickou atmosféru. Svojí určitou nedokonalostí i otiskem osobnosti svého autora mají lidský, uklidňující vliv.

Pokud chcete potěšit toho, koho máte rádi, ale nemáte čas nebo šikovnost na to vyrábět vlastníma rukama, pak zkuste server Fler.cz. Na adrese www.fler.cz naleznete nepřeberné množství originálních dárků nejen pro svátek svatého Valenýna. Všechny vyráběné s radostí, pro zábavu a s cílem potěšit.

Kompletní tiskovou zprávu včetně obrazových materiálů najdete také na http://www.fler.cz/tz-fler-cz-nejen-valentynske-darky-od-srdce