Vítězka Fler Fashion Fight zaujala barvami, úsměvem a kombinací oblečení i doplňků z Fleru

9. 12. 2010
Fler.cz

Praha, 9. prosince 2010 – Od poloviny října mohli návštěvníci serveru Fler.cz rozhodnout soutěž o nejzajímavější outfit – Fler Fashion Fight. Z více než dvou set přihlášených modelů vybrala odborná porota 32, které se postavily na start a bojovaly o hlasy diváků ve „fightech“ - soubojích jeden na jednoho. Ve finále nakonec zvítězil rozzářený outfit tvůrkyně s nickem Lusinda, který je složený téměř výhradně z oblečení a doplňků z Fleru. Cenu poroty si odnesla za svou Podzimní romanci anniecarter.

„Soutěží Fler Fashion Fight jsme chtěli dát prostor módním fandům na Fleru i mimo něj. Inspirovali jsme se módními blogy a vytvořili jsme soutěž, ve které měl každý možnost představit svůj styl,“ rekapituluje Jiří Kubeš, majitel Fler.cz. Za měsíc, kdy se mohly soutěžní fotky přihlašovat, jich došlo více než 200, a to od tvůrců a nakupujících z Fler.cz i oslovených módních bloggerů.

Porota (složená z nejsledovanější české módní bloggerky Sandry Leopardové , autorky blogu Módní peklo  Ady, foodbloggera pana Cuketky  a majitele Fler.cz Jiřího Kubeše) vybrala 32 outfitů, které postoupily do veřejné části soutěže. „Bylo to nakonec pestřejší, než jsem si myslela. I zájem soutěžících předčil má očekávání, bála jsem se, že nutnost být poměrně dost aktivní potenciální účastníky odradí,“ shrnuje své dojmy z porotcování Ada.

Divácké hlasování nakonec vyhrála barevná a veselá Lusinda. Podle reakcí hlasujících zaujala hravostí, odvahou kombinovat barvy a především pohodou a optimismem, které jsou na fotce vidět na první pohled. Vítězný outfit navíc sestavila téměř výhradně z oblečení a doplňků z Fler.cz:

Kabát: http://www.fler.cz/sugkrasisa

Sukně: http://www.fler.cz/cha

Nákrčník: http://www.fler.cz/gabul

Brož: http://www.fler.cz/lola-prasatkova

Kabelka: vlastní výroby, http://www.fler.cz/lusinda

Boty: Gate

Punčocháče: Six

Vodítko: Vlastní výroby

„Vítězka dokázala, že vůbec není nutné skládat šatník z konfekční módy, že handmade a originální móda je daleko barevnější a zábavnější. Z toho mám jako provozovatel Fleru největší radost,“ popisuje Jiří Kubeš.

Cenu poroty si odnesl éterický podzimní outfit anniecarter , která si oblékla vlastnoručně dozdobené boty laděné podzimně do teplých pastelových barev , plátěné šaty, bílý pulover a bílé nadkolenky.