Objevte nový způsob pití šumivého vína, na trh přichází nový produkt: Freixenet Mini

13. 11. 2008
Freixenet

Novinku můžete vyzkoušet na sérii parties Freixenet Mini Night v pěti vybraných pražských klubech

Praha, 13. listopadu 2008 - Do českých klubů přichází zcela nový způsob pití šumivého vína. Proč si objednávat celou láhev a opatrovat křehkou skleničku, když je tu Freixenet Mini? Tento luxusní sekt ze španělských vinic je díky své chuti jedním z nejoblíbenějších šumivých vín na světě. Výhodou Freixenet Mini je praktická malá láhev o objemu 0,2 litru, která padne přímo do ruky. Pohodlnost konzumace zajišťuje unikátní nástavec, který umožní pít přímo z láhve. Díky tomu není problém popíjet sekt a zároveň tancovat nebo korzovat klubem a potkávat známé. Freixenet Mini bude milovníkům bublinek představen na party v pěti vyhlášených pražských klubech.

Série parties Freixenet Mini night se uskuteční v posledních víkendech roku 2008 v klubech Duplex, Infinity, Solidní nejistota, Pacha a Mecca. Na každého návštěvníka čeká uvítací drink Freixenet zdarma a krásné FX hostesky budou v průběhu noci rozdávat Frexenet mini. Novinka bude navíc v prodeji na baru za speciální zvýhodněnou cenu. O náladu na parties se postarají nejpopulárnější DJové jednotlivých klubů.

Tour odstartuje 28. listopadu v Duplexu, kde zahrají Djové Tommy Rogers & Peet a DJ Ronny. Následuje party s datem 5. prosince v klubu Infinity, kde zahraje hraje DJ Erik, 13. prosince bude Freixenet Mini Night hostit Solidní nejistota, 19. prosince klub Pacha a tour uzavře party 26. prosince klubu Mecca, kde se představí oblíbený DJ Lafayette.

Freixenet Mini nabízí výběr ze dvou variant. První je Freixenet Mini Carta Nevada Semi-Seco, klasická Cava v kategorii Demi Sec s typickou slámově žlutou barvou, čistě a jemně perlící. V chuti je toto šumivé víno lahodné, svěží a ovocně zakulacené. Druhou variantou je suchý sekt Freixenet Mini Cordon Negro Brut. Mezi jeho přednosti patří čistá, suchá, svěží a šťavnatá chuť a jemná, elegantní vůně, která je příznačná pro sekty zrající tradiční metodou v láhvi.

Sekt Freixenet je vyráběn stejnojmennou španělskou firmou a jeho věhlas je srovnatelný s pověstí největších výrobců z francouzského Champagne. Úspěšná značka Freixenet Carta Nevada byla na trh uvedena již v roce 1941. Freixenet Cordon Negro bylo poprvé představeno v roce 1974. Pro výrobu sektů jsou používané typické španělské vinné odrůdy Macabeo, Parellada a Xarel-lo. Freixenet je dnes největším producentem šumivých vín na světě. Každá dvacátá láhev šumivého vína nese na etiketě jméno Freixenet.

Freixenet Mini Night parties:

28. 11. Duplex - DJs Tommy Rogers, Peet, Ronny

5. 12. Infinity - resident DJs