GETBERG

Společnost GETBERG je na trhu od roku 2012 a mezi její partnery patří největší developerské skupiny. Společnost GETBERG se kromě developmentu zaobírá zejména investicemi do nemovitostí pro české i zahraniční investory.

press-releases

Tiskové zprávy - GETBERG

Modrý Platan reaguje na trend. Vznikají rodinné domy za cenu nových bytů na okraji Prahy

Tisková zpráva | Datum: 13. 4. 2017

Praha, 13. dubna 2017 –  Nedaleko pražského Zličína roste nový rezidenční projekt Modrý Platan, kde vzniká 24 nízkoenergetických domů. Rodinné domy s propracovaným designem a vlastní zahradou nabízejí dostupné bydlení rodinám s dětmi. Ceny domů včetně pozemků začínají na částce 6 600 000 Kč, což je podobná cena, jako za mnohem menší nový byt v okrajových částech Prahy. Dokončení první etapy je naplánováno již v létě 2017.

Celá zpráva

Nová luxusní rezidence Modrý Platan. Kousek od Prahy vzniká oáza klidu

Tisková zpráva | Datum: 4. 11. 2016

Praha, 4. listopadu 2016 – Na okraji Prahy v malé obci Vysoký Újezd a v sousedství golfového resortu Albatross vzniká výjimečný rezidenční projekt, který nabídne ekologické bydlení prémiové kvality. Vedle unikátní aleje platanů vzniká na ploše 13 tisíc metrů čtverečních prostorná a vzdušná lokalita 24 prostorných pozemků s moderními nízkoenergetickými domy s propracovaným designem. Uprostřed přírody okolí Berounky, nedaleko Karlštejna, s plnou občanskou vybaveností včetně základní školy a školky, 24 minut od centra hlavního města, 12 minut od Letiště Václava Havla či stejnou dobu od nákupního centra Zličín najdete Modrý Platan.

Celá zpráva

kontakt pro média: Tereza Tůmová