GETBERG

Společnost GETBERG je na trhu od roku 2012 a mezi její partnery patří největší developerské skupiny. Společnost GETBERG se kromě developmentu zaobírá zejména investicemi do nemovitostí pro české i zahraniční investory.

press-releases

Tiskové zprávy - GETBERG

Getberg představuje zatím svůj největší projekt za více než miliardu korun, Forest Views v Babicích Dařbož, kousek od středočeské Kamenice

Tisková zpráva | Datum: 6. 9. 2021

Praha, 6. září 2021 - Realitní skupina Getberg, která se specializuje na realizace developerských projektů v atraktivních lokalitách nedaleko Prahy, představuje další velký projekt. Za více než miliardu korun postaví na lukrativním místě na dohled Prahy, v Babicích Dařbož u středočeské Kamenice, projekt rezidenčního bydlení Forest Views. Vznikne zde celkem 115 řadových domů, 35 bytů a komerční prostory pro rozmístění potřebné občanské vybavenosti.

10 důvodů, proč je lepší žít za Prahou

Tisková zpráva | Datum: 23. 8. 2021

Praha, 23. srpna 2021 - Nejdůležitější je zdraví, to všichni víme. Na něj má ovšem zásadní vliv už to, kde bydlíte, a právě bydlení v zeleni má nespočet výhod. Sepsali jsme 10 hlavních důvodů, proč je bydlení na venkově zdravější než život ve velkoměstě.

Celá zpráva

Praha je na 137. místě v žebříčku nejzacpanějších měst, například Bratislava je na tom hůře, je 88. Veřejnou dopravu denně využívá 34 % lidí, několikrát týdně pak 32 %

Tisková zpráva | Datum: 7. 7. 2021

Praha, 7. července 2021 – Příměstské vlaky a dobrá dopravní infrastruktura s propojením na městskou hromadnou dopravu, jsou základem moderního města. Praha, která se dopravními problémy ve špičkách potýká, jako každé jiné velkoměsto, je na tom však ve srovnání dobře. Dle údajů TomTom je Praha na 137. místě v žebříčku nejzacpanějších měst. To jednoznačně ukazuje, že fungující příměstská doprava umí dopravním špičkám metropole ulehčit. Přitom více než 30 % ekonomicky aktivních lidí pracujících v Praze do hlavního města dojíždí.

Celá zpráva

Více než 30 % ekonomicky aktivních lidí v Praze do metropole dojíždí. Praha a Středočeský kraj mají rozvinutou příměstskou dopravu, kterou dále rozvíjejí. Plánují i zanoření vlaků pod zem

Tisková zpráva | Datum: 21. 6. 2021
  • Praha je na 137. místě v žebříčku nejzacpanějších měst, například Bratislava je na tom hůře, je 88.
  • Veřejnou dopravu denně využívá 34 % lidí, několikrát týdně pak 32 %

Praha, 21. června 2021 – Příměstské vlaky a dobrá dopravní infrastruktura s propojením na městskou hromadnou dopravu, jsou základem moderního města. Praha, která se dopravními problémy ve špičkách potýká, jako každé jiné velkoměsto, je na tom však ve srovnání dobře. Dle údajů TomTom je Praha na 137. místě v žebříčku nejzacpanějších měst. To jednoznačně ukazuje, že fungující příměstská doprava umí dopravním špičkám metropole ulehčit. Přitom více než 30 % ekonomicky aktivních lidí pracujících v Praze do hlavního města dojíždí.

Celá zpráva

Duben přinesl opět rekordní objem úvěrů na bydlení. 29 mld. Kč je druhý nejsilnější měsíční výsledek v historii

Tisková zpráva | Datum: 2. 6. 2021

Vyjadřuje se Kamil Dunaj, ředitel developmentu společnosti Getberg

Praha, 2. června 2021 - Objem nových hypotečních úvěrů na bydlení dosáhl v dubnu 29 miliard korun. Jedná se o druhý největší měsíční objem hypoték za celou dobu statistiky od roku 2014. Meziměsíčně se sice jedná o pokles o 11 miliard Kč, ale stále je to výkon s obrovským náskokem, vyplývá z aktuálně zveřejněných výsledků České národní banky a České bankovní asociace.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr