Modrý Platan reaguje na trend. Vznikají rodinné domy za cenu nových bytů na okraji Prahy

13. 4. 2017
GETBERG

Praha, 13. dubna 2017 –  Nedaleko pražského Zličína roste nový rezidenční projekt Modrý Platan, kde vzniká 24 nízkoenergetických domů. Rodinné domy s propracovaným designem a vlastní zahradou nabízejí dostupné bydlení rodinám s dětmi. Ceny domů včetně pozemků začínají na částce 6 600 000 Kč, což je podobná cena, jako za mnohem menší nový byt v okrajových částech Prahy. Dokončení první etapy je naplánováno již v létě 2017.

„Ceny bytů v metropoli mají stále rostoucí trend. Mnoho lidí si již uvědomilo, že se jim vyplatí koupit nový dům za cenu bytu v centru Prahy. To je také důvod, proč jsme spustili výstavbu projektu Modrý Platan, který nabízí cenově dostupné bydlení i běžnému zájemci o byt v Praze, například mladé rodině s jedním či dvěma dětmi,“ prozrazuje Egor Khlebnikov, ředitel společnosti GETBERG, developer projektu.

Rezidenční projekt Modrý Platan je situován v obci Vysoký Újezd na Berounsku, uprostřed malebné přírody v okolí řeky Berounky, nedaleko Karlštejna. Domy jsou k dispozici ve dvou variantách. Obě varianty disponují užitnou plochou 130 m² na dvou podlažích a pozemku o velikosti 559 – 585 m². Součástí každého domu jsou také dvě parkovací stání a terasa.

„Lokalitu Vysoký Újezd jsme si pro naše projekty vybrali proto, že jsme přesvědčeni, že díky snadné dopravní dostupnosti do Prahy, krásné přírodě a rozsáhlému plánu na rozvoj a modernizaci obce se jedná o lokalitu budoucnosti, která nese budoucím majitelům šanci bydlet nejen v krásném domě, ale tak svoji nemovitost značně zhodnotit,“ dodává Egor Khlebnikov. Součástí projektu je rovněž revitalizace okolí, vzniká tak park a několik odpočinkových zón.

Všichni zdejší obyvatelé budou mít k dispozici prostorné zahrady s dostatkem soukromí i zeleně a zároveň plnou občanskou vybavenost, včetně základní školy a školky. Za půlhodiny je možné se dopravit do centra hlavního města, za 12 minut do nákupního centra Zličín.

Více na www.modryplatan.cz

kontakt pro média: Petr Jarkovský