Listopadová Wine Tour nabídne to nejlepší z moravských vinařství

23. 10. 2015
Global Wines

Praha, 23. října 2015 – Společnost Global Wines pořádá ve dnech 18. a 19. listopadu tradiční podzimní Wine Tour, která bude letos zaměřena na nejlepší moravská vína z rodinných moravských vinařství, která prošla pečlivým výběrem v rámci nového projektu Global Wines, kterým je Moravian Colection.

„Moravian Collection je náš zcela nový projekt zaměřený na kvalitní domácí vína. Navštívili jsme řadu menších a středních vinařů a pečlivě vybrali ta nejlepší vína od osvědčených výrobců. Podařilo se sestavit výběr těch nejzajímavějších, osobitých vín vyráběných v malých sériích, která snesou i velmi přísné nároky,“ říká Filip Jantač z Global Wines.

Letošní vlna ochutnávek tak bude 100% zaměřena pouze na moravská vína z nejlepších rodinných vinařství v rámci projektu Moravian Colection. Degustace je výjimečná osobní účastí všech zástupců vybraných vinařství a rozsahem více než 130 prezentovaných vín.

Datum a místo konání Wine Tour:
18. 11. 2015 - Barcelo Brno Palace, Šilingrovo náměstí 2/265, Brno, 14:00 - 20:00 hodin
19. 11. 2015 - Hotel Majestic Plaza Praha, Štěpánská 33, Praha 1, 14:00 - 20:00 hodin

Cena vstupného je 250 Kč. Hodnota vstupného bude vrácena z nákupu provedeného přímo na akci nebo formou slevy při objednávce provedené prostřednictvím internetového obchodu www.global-wines.cz.

Vstupné se hradí přímo v místě konání ochutnávky, není nutná registrace, můžete přijít kdykoli v uvedeném čase.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr