Vinařství Torres: španělská vína s tradicí. Degustace po celý listopad v Global Wines shopech

6. 11. 2018
Global Wines

Praha, 6. listopadu 2018 - Španělsko zabírá největší vinařské území v Evropě. Vína ze Španělska jsou těmi nejlepšími víny v poměru cena a kvalita, i proto jsou u nás velmi oblíbená. Vinařství Miguel Torres  se navíc řadí mezi nejstarší vinařství světa. Bylo založeno již v roce 1870 a v současné době řídí jeho chod již pátá generace. Závazek k půdě, lidem a vášni pro šíření vinařské kultury byl, a stále je, hlavní hodnotou tohoto vinařství.

Svá vína exportuje do více než 140 zemí. Bez nadsázky se tak dá říct, že se jedná o jednu z nejvýznamnějších vinařských značek světa. I přes svou velikost si Torres udržuje rodinnou atmosféru - vedení společnosti je stále v rukou členů rodiny, kteří se aktivně podílejí na výrobě vína. Každý rok vinařství obdrží celou řadu ocenění.

Po celý listopad jsou vína tohoto slavného vinařství k ochutnání v Praze a Brně v prodejnách Global Wines, kde se budou pořádat také dvě větší degustace.

„Čekají na vás ochutnávky vín z nejznámějších španělských regionů jako Rioja, Penedes, Catalania DO nebo Ribera del Duero. Každý týden se budou degustovaná vína měnit. Exkluzivní degustace pak proběhnou na konci listopadu, kde zákazníkům rádi předáme podrobnější informace k jednotlivým vínům,“ říká Kamil Gruncl z Global Wines .

Degustace se budou konat:

Brno , Královo Pole (adresa: Štefánikova 126/56): středa 21.11. 2018, od 17:00 do 19:00 hodin.

Praha , Karlín (adresa: Sokolovská 100/94): čtvrtek 22.11. 2018, od 17:00 do 19:00 hodin.

Vstupné na akci je 500 Kč ve formě voucheru, který lze uplatnit v den ochutnávky na nákup. Více na www.global-wines.cz .

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr