Říjnový festival rakouských vín

4. 10. 2018
Global Wines

Praha, 4. října 2018 - Společnost Global Wines pořádá během října přehlídku rakouských vín spojenou s několika ochutnávkami. Chybět nebudou novinky, akční ceny ani exkluzivní degustace. Na návštěvníky čeká více než 80 vín od 12 prestižních rakouských vinařů.

„Rakousko je naším bezprostředním sousedem a jeho vína jsou nám svým projevem i odrůdovým složením velmi blízká. Vybrali jsme nejlepší TOP výběr dvanácti vinařství, jejichž vína můžete ochutnat. Novinek je více než 60, regiony Wachau a Kamptal doplnily další jako Kremstal, Burgenland, Carnuntum či Neusiedlersee,“ říká Kamil Gruncl z Global Wines.

Během festivalu budou všechna rakouská vína za akční ceny. Na všech prodejnách můžete vybraná vína ochutnat před nákupem, každý týden se budou degustovaná vína měnit.

Na konci října celý festival vyvrcholí dvěma exkluzivními degustacemi, které proběhnou v prodejnách Global Wines v Praze a Brně:

ve středu 24.10. 2018 v brněnské prodejně na adrese Štefánikova 126/56 od 17:00 do 19:00 hodin,

ve čtvrtek 25.10. 2018 v karlínské prodejně v Praze na adrese Sokolovská 100/94 od 17:00 do 19:00 hodin.

Vstupné na degustaci je 500 Kč formou voucheru, který je možné v den degustace uplatnit při nákupu. Více informací na www.global-wines.cz .

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr