Březen, na klastr vlezem - doporučuje zákazníkům Greenhousing

3. 3. 2015
Greenhousing

Praha, 3. března 2015 – Společnost Greendata vítá měsíc internetu po svém. Novým i stávajícím zákazníkům nyní nabízí 35% slevu na provoz služeb Failover, Cluster a Privátní Cloud na dobu čtyř měsíců. Služba je určena všem internetovým projektům, které jsou citlivější na výpadky a které tak kladou velký důraz na SLA (Service-Level Agreement), jež je u služby zajištěno smluvně ve výši  99,98 %. Další výhody nabídky jsou cena a bezpečnost.

Vysoká dostupnost služeb pod smlouvou
Vysokou dostupnost clusterovaných služeb zajišťuje zdvojení či ztrojení serverů v tzv. GeºClustering, tedy rozmístění serverů do geograficky oddělených datových center. Díky tomu získává služba skutečné smluvní zajištění 99,98 %. Další výhodou těchto řešení je ve srovnání s běžným cloudem nižší provozní cena a vyšší bezpečnost daná provozem služeb na fyzických serverech, které jsou přístupné výhradně jednomu zákazníkovi.

„Naše březnová nabídka je určena všem zákazníkům, kteří se bojí výpadku serveru ať již z bezpečnostních nebo ekonomických důvodů,“ říká Zdeněk Maršál, obchodní ředitel společnosti Greendata, jež službu Greenhousing provozuje a dodává: „A neomezujeme se v nabídce pouze na nové zákazníky, sleva se vztahuje i na stávající klienty, kterým k jejich jednomu serveru přidáme se slevou ten druhý a zvýšíme mu tak odolnost hostovaných služeb.”

Geoclustering se představuje
Nejzákladnějsí Geo-clusterované technické řešení je složené ze dvou fyzických serverů Dell PowerEdge nebo Cisco UCS s 16 procesorovými jádry, 8 IPv4 adresami, 16GB RAM pamětí a 4TB úložištěm. V této konfiguraci  vyjde po slevě na 3493 Kč měsíčně bez DPH. V nabídce je i například Green Private Cloud, který nabízí 6 serverů ve 3 geografických lokalitách se 144 procesorovými jádry, 864GB RAM pamětí a 108TB úložištěm se 128 IPv4 adresami. Na uvedené služby se vztahuje 30denní garance vrácení peněz. Více na stránkách geo-clusteringu.

kontakt pro média: Zdeněk Maršál
email: zdenek.marsal(@)unionpoint.cz