Greendata slaví pět let, ale dárek dostanete vy

16. 11. 2015
Greenhousing

Praha, 16. listopadu 2015 – Společnost Greendata v den oslav svých pátých narozenin představuje svou zvýhodněnou nabídku, která se váže na všechny hostingové i housingové programy.  Ke každé objednávce krom zvýhodnění navíc ještě malý dárek.

Společnost Greendata slaví páté narozeniny a to samozřejmě jen díky vám. Děkujeme!

Nejlepším dárkem je pro nás rostoucí počet spokojených zákazníků, a to jak hostingových, tak i housingových. A vzhledem k tomu, že dárky nejen rádi dostáváme, ale i rozdáváme, máme již tradičně něco i pro vás.

A co ná vás čeká?
Sleva -10 % po dobu 5 měsíců dostane k 5. narozeninám Greendata nový zákazník, který si objedná jakoukoli hostingovou nebo housingovou službu z nabídky Greenhousing.cz nebo DC6.cz. A abychom na vás nešetřili, přibalíme ke každé objednávce ještě malý dárek, který zašleme nejen novým, ale i stávajícím zákazníkům, a to nejpozději do konce roku 2015.

„Už pátým rokem nabízíme českému trhu jiný pohled na datové služby a odměňujeme ty, kteří se rozhodnou jít naším efektivním směrem,“ říká Zdeněk Maršál, obchodní ředitel společnosti Greendata, která službu provozuje.

Narozeninová nabídka Greendata platí od 16. 11. 2015 do 31. 12. 2015.

Více informací a pravidla narozeninové akce se dozvíte na stránkách společnosti.

Ještě jednou děkujeme, že jste s námi už 5 let!

kontakt pro média: Zdeněk Maršál
email: zdenek.marsal(@)unionpoint.cz