Greenhousing.cz podporuje studenty v podnikání

7. 3. 2011
Greenhousing
Praha, 7. března 2011  -  Společnost Grendata s.r.o., provozující službu Greenhousing, se rozhodla podporovat studenty a nabízí tak od dnešního dne všem držitelům karet ISIC slevu ve výši 20 % na své paušální poplatky serverových služeb. Tento krok má odbourat bariéry těm studentům, kteří chtějí u svého studia podnikat i přes své omezené finanční zdroje. Sleva se váže na všechny platné karty ISIC, IYTC, ITIC nebo  Alive  po celou dobu kontraktu se společností Greendata s.r.o.

Studenti chtějí podnikat

Podle průzkumu Institutu rozvoje podnikání (IDE) chce více než 50 procent studentů po ukončení vysoké školy podnikat. Zájem o podnikání je mezi studenty velký a podle průzkumu nadále roste. Od prvotní myšlenky však k samotné realizaci přejde jen zlomek z nich. Nejčastější zábranou v začátku podnikání je nedostatek zkušeností nebo financí. „A právě finanční bariéru se snažíme u studentů odstranit prostřednictvím dlouhodobé slevové akce“ vysvětluje výhody nabídky Zdeněk Maršál, obchodní ředitel Greendata s.r.o., a dodává: „Stačí, když se nám zájemce prokáže platnou kartou ISIC, IYTC, ITIC nebo  Alive a získá kromě kvalitního servisu a technické podpory také slevu ve výši 20 % na dedikovaný server Basic.“

Pro koho je služba určena?

Společnost Greendata s.r.o. uzavřela začátkem března 2011 partnerství s GTS ALIVE s.r.o., která je českým oficiálním vydavatelem mezinárodních identifikačních průkazů studentů (ISIC). Jen za minulý rok přesáhl počet vydaných karet ISIC hranici čtvrt milionu a ze všech českých vysokoškoláků, kteří mají na průkaz ISIC nárok, jej vlastní více než 80 %.  Sleva 20 % z paušálního poplatku po dobu platnosti karty zákazníka je určena všem držitelům karet ISIC, IYTC, ITIC, ale i karty Alive, tedy i mladším studentům, kteří Greenhousingové servery můžou využívat jako herní server nebo starším osobám, které se snaží prosadit v multimediálních projektech, webdesignu nebo webové architektuře a splňují veškeré slevové podmínky.

Jak si službu objednat?

Greenhousingové služby se slevou 20 % je možné zřídit objednávkovým formulářem na stránce Greenhousing.cz, prostřednictvím kontaktního formuláře, zákaznickou linkou 245 006 026 nebo e-mailem info@greenhousing.cz  společně se scanem karty ISIC (ISIC, IYTC, ITIC a ALIVE).

Serverový trh stále roste

Pronájmy serverů patří vedle cloud computingu k hlavním současným trendům v sektoru IT. Velikost českého trhu server housingu se v současnosti pohybuje okolo 1,5 miliardy korun a i navzdory krizi zaznamenává stálý růst. Trh je však zatím velmi roztříštěný a deset největších hráčů zaujímá dohromady méně než čtvrtinový podíl.

Parametry služby Grenhousing Basic server

Hardware

+ Procesor AMD Athlon™ X2 Dual-Core - 2 x 3.0 GHz jádro

+ Paměť RAM 1 GB (rozšiřitelná na až 4 GB)