Greenhousing partnerem profesionálních turnajů MMA GCF

13. 3. 2014
Greenhousing

Praha, 13. března 2014 – Společnost Greendata se stala partnerem GCF™, nejprestižnější série profesionálních turnajů MMA v České republice. Kromě zelených projektů se tak Greenhousing otevřel sponzoringu sportu, který si zaslouží nejen uznání, ale i podporu.

Greenhousing dnes oznamuje své partnerství s MMA turnaji GCF. Ten nejbližší proběhne 21. března v aréně Sparta – Podvinný mlýn pod názvem GCF 27: Road To The Cage. Poskytovatel serverhostingových služeb tak po zelených projektech, v jejichž podpoře i nadále pokračuje, spojil své jméno s touto významnou sportovní organizací.

„Cílem GCF™ vždy byla výchova a růst českých bojovníků, kteří mají možnost se na turnajích GCF™ utkávat mezi sebou v zápasech dle pravidel MMA,“ říká prezident GCF™ a gladiátor desetiletí Michal Hamršmíd a doplňuje: “Jsme proto rádi, že se Greenhousing rozhodl spojit svou značku s tímto populárním sportem, který si rychle získává oblibu nejen po celé republice, ale i po celém světě.“

"Od spojení si slibujeme především kvalitní propojení sponzoringového projektu s klasickou marketingovou komunikací našich robustních server clusterových řešení a velkých datových úložišť,“ říká Zdeněk Maršál, obchodní ředitel společnosti Greendata, která službu Greenhousing provzuje. “Na své si ale příjdou i naši fanoušci a odběratelé newsletteru, kteří získají možnost vyhrát např. lístky na turnaje a další předměty spojené s MMA,“ dodává Maršál.

O organizaci GCF™

GCF™ je česká profesionální organizace založená v roce 2010, za účelem pořádání turnajů smíšených bojových umění (MMA) odehrávajících se v osmihranné kleci! Dnes je GCF™ neprestižnější sérií profesionálních turnajů MMA v České republice, spolupracující s partnerskými organizacemi po celém světě. Na vybraných akcích GCF™ jsou k vidění i mezinárodní zápasy, ve kterých se snažíme představit momentálně nejlepší bojovníky z českých teamů proti zahraniční konkurenci! Tour GCF™ a GCF Challenge™ je zaštítěna a dozorována národní sportovní autoritou - Českým svazem MMA. Další informace o GCF™ na www.gcfmma.cz .

O společnosti Greendata s. r. o.

Greendata s.r.o. je podnik, který se od roku 2010 pod obchodní značkou Greenhousing™ úzce specializuje v rámci trhu  internetových služeb na serverhosting a služby s tím související. K 1. lednu  2014 společnost obsluhovala internetové servery téměř třem stovkám firemních zákazníků mezi které patří ĆSOB Penzijní společnost, Rádio 1, Nestlé nebo pivovar Svijany.  Greenhousing je navíc postaven na myšlence co největší ekologické odpovědnosti. Společnost nabízí své služby pod hlavičkou zeleného desatera a dále podporuje CSR projekty zaměřené na životní prostředí. Další informace o společnosti: www.greenhousing.cz   a www.dedikovany.cz .

kontakt pro média: Zdeněk Maršál
email: zdenek.marsal(@)unionpoint.cz