Zahřejte se teplými barvami ve vaší koupelně

4. 11. 2011
Grund

Mladé Buky, 4. listopadu 2011 – Bojujte proti chladnému počasí originálně a stylově! Zahřejte se pomocí kouzla barev a obklopte se těmi správnými barevnými tóny venku i doma. Je známo, že díky teplým barvám vnímáme místnost jako o několik stupňů teplejší, než kdyby v ní dominovaly barvy chladné. Využijte tohoto „kouzla“ i vy a chraňte se před sychravým počasím po svém.  Nemusíte hned volat malíře, místnost spolehlivě zahřejí ty pravé doplňky. Vsaďte na povlečení, koberec nebo třeba koupelnovou předložku, která vám dá zapomenout na stav venkovního teploměru a vaší koupelnu promění ve stylové lázně. Vzory a barevné kombinace z nejnovější kolekce GRUND 2012-2013 vaše chmury spolehlivě zaženou.

Ať už preferujete jednobarevné či vzorované, naleznete v ní to, co hledáte. Například předložka CORSA v jednobarevném oranžovém provedení zahřeje i tu nejstudenější koupelnu. Je vyrobena z velmi jemné příze a pro její vysokou savost ji nezaskočí ani pár kapek vody navíc.

Milovníky vzorů spolehlivě rozpálí předložka DORO v provedení rubín a sluníčko do vaší koupelny přinese předložka GRANDE ve žlutém provedení, se zaoblenými rohy, která je vyrobena je velmi jemné polyacrylové příze s hedvábným leskem.

Zemité barvy, které nabízí předložka LATISANA pak uvítají zejména milovníci přírodních barev.

Rozměry a ceny předložek:

CORSA, 60x100, 879 Kč

DORO, 60x90, 659 Kč

GRANDE, 52x83, 519 Kč

LATISANA, 60x90,659 Kč

Koupelnové předložky z nové kolekce GRUND 2012-2013 jsou výjimečným designovým doplňkem každého koupelnového interiéru. Předložky jsou vhodné pro všechny typy koupelnových podlah, včetně těch vytápěných. Jejich velkou výhodou je možnost praní v pračce, bezpečnost zase zaručuje speciální protiskluzový nátěr, který způsobuje jejich přilnavost k podlaze. Naopak vašim nohám dopřejí to nejměkčí „přistání“ a vzhledem k množství tvarů, barevných kombinací a vzorů si tu svou vybere každý.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr