Hotel Academic

Tiskové zprávy - Hotel Academic

Hotel Academic vaří podle Magdaleny Dobromily Rettigové

Tisková zpráva | Datum: 16. 8. 2012

Praha, 16.srpna 2012 - Pokud chcete nechat přenést svoji chuť zpět na přelom 18. a 19. století, tak vyrazte do Hotelu Academic v Roztokách u Prahy. Tamní šéfkuchař Lukáš Turek se nechal inspirovat nejznámější českou autorkou kuchařek Magdalenou Dobromilou Rettigovou a servíruje hostům v září menu dle tehdejších receptur. Pro hosty to znamená poctivou českou kuchyni, kdy polévka je grunt. Nechybí však ani vydatné hlavní chody završené moučníkem. Oblažte své chuťové buňky polívkou tak zvanou bavlněnou, fašírovaným roštěncem a smaženými zemčátky nebo hovězím masem se zázvorem, které se podává se sádlovými plackami. Jako moučník bude na Hotelu Academic podáván rejžový puding s omáčkou meruňkovou.

Celá zpráva

Hotel Academic - zázemí na dosah Prahy nejen pro kongresy

Tisková zpráva | Datum: 3. 7. 2012

Praha, 3. července 2012  - Hledáte vhodné místo pro představení nového produktu? Chcete proškolit partnery či zaměstnance? A večer mít kvalitní zázemí pro neformální zábavu? Nebo se chystáte na víkend v Praze a nechcete bydlet v ruchu velkoměsta? Pro všechny tyto případy je zde řešení: kongresový hotel Academic v Roztokách u Prahy. Ten kromě dobré dostupnosti do města nabízí také výhodu blízkosti letiště v Ruzyni. Hotel se navíc stal v minulých dnech vítězem středočeské části soutěže Czech Hotel Awards v kategorii kongresových hotelů.

Celá zpráva

kontakt pro média: Michal Hoblík