Husky centrální vysavače

press-releases

Tiskové zprávy - Husky centrální vysavače

Kuchyň je nejšpinavější místo v domácnosti

Tisková zpráva | Datum: 6. 9. 2018

Praha, 6. září 2018 – Čisté prostředí je základem zdravé domácnosti. Existuje však mnoho míst, na která při úklidu zapomínáme, nebo by nás vůbec nenapadlo, že jsou rájem bakterií. Právě ty se v největším množství nachází v kuchyni, kde připravujeme a konzumujeme jídlo. Některé z nich mohou být životu nebezpečné.

Celá zpráva

Kanadský výrobce centrálních vysavačů Nuera Air kupuje konkurenta BEAM Electrolux. Stává se tak největším výrobcem centrálních vysavačů na světě

Tisková zpráva | Datum: 30. 8. 2018

Praha, 30. srpna 2018 – Kanadský výrobce centrálních vysavačů - společnost Nuera Air, divize společnosti Nuera Inc., oznámila akvizici značky centrálních vysavačových systémů BEAM Electrolux.

Celá zpráva

Mýtus čisté podlahy: hladký povrch nemusíme vysávat, stačí ho vytřít

Tisková zpráva | Datum: 17. 8. 2018

Praha, 17. srpna 2018 - V českých domácnostech stále převládá mýtus, že hladké podlahy stačí vytírat. Názor, že k péči o čistotu hladkých podlah nepotřebujeme vysavač, je ale pouze iluzí.

Celá zpráva

Horko a sucho zvyšují prašnost v domácnostech. Prach neohrožuje jen alergiky

Tisková zpráva | Datum: 2. 8. 2018

Praha, 2. srpna 2018 - Extrémní horko a sucho, které posledních několik týdnů panují, mimo jiné zvyšují prašnost v domácnostech. Poletující prach obsahuje řadu nečistot, které dýcháme. Zvlhčování vzduchu však v tomto případě není řešení, naopak v teplém a vlhkém prostředí se daří plísním i roztočům.

Celá zpráva

Stavíte dům? Odborníci radí: Na jeho úklid myslete už při projekci a na poslední chvíli nenechávejte ani výběr vstupních dveří

Tisková zpráva | Datum: 27. 7. 2018

Praha, 27. července 2018

Myslete na uklízení už při projektování domu. Jak si jej co nejvíce ulehčit?

Prachu a nečistot se jednoduše zbavíte s pomocí centrálního vysavače. Na jeho instalaci je vhodné pamatovat už při samotném projektování domu. Jeho výhodou je nejen snadná manipulace, tichý provoz a dlouhá životnost (vybrané modely až 25let), ale i 100% účinnost filtrace. Viditelnými částmi domácího vysavače jsou odlehčené hadice a vysavačové zásuvky. Centrální vysavačová jednotka je na rozdíl od klasického vysavače umístěná zcela mimo obytné prostory (např. ve sklepě, v garáží nebo technické místnosti), což je výhodné proto, že veškerý provozní hluk se drží mimo domácnost. Zároveň tak nebudete muset přenášet vysavač z místnosti do místnosti a hledat za nábytkem elektrické zásuvky. Jednoduše zasunete lehkou a ohebnou hadici do zástrčky centrálního vysavače a pohodlně z jednoho místa vysajete všechen prach a nečistoty. Veškerý nasávaný vzduch s nečistotami projde hadicí, trubním rozvodem, přes filtr, a pak odchází ven mimo dům. Tím zabráníte zvíření jemných částeček, mezi nimiž jsou prach, alergeny a další nečistoty a jejich opětovnému usazení na nábytku a podlahách.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr