Husky centrální vysavače

press-releases

Tiskové zprávy - Husky centrální vysavače

Pozor na podzimní a zimní alergeny

Tisková zpráva | Datum: 7. 11. 2018

Často si je pěstujeme v domácím prachu

Praha, 7. listopadu 2018 - Mezi nejčastější civilizační choroby patří v posledních dekádách rozhodně alergie. Jen za poslední dobu vzrostl podle posledních průzkumů počet alergiků až o 40 %. Alergie ale neutočí jen na jaře a v létě. Rizikovou dobou je i podzim a zima. Především díky topné sezoně se daří roztočům více než kdy jindy.

Celá zpráva

Dlouhá záruka je reálná. Firmy jdou proti výrobkům určeným k rychlé výměně a kazítkům

Tisková zpráva | Datum: 19. 10. 2018

Praha, 19. října 2018 - Kazítko je dnes již běžně používaný název důležité součástky výrobku spotřebního zboží, která má „plánovanou“ životnost a přestane fungovat krátce po uplynutí záruční doby výrobku. Koupený spotřebič pak nefunguje a jeho oprava je tak komplikovaná a drahá, že se do ní nikdo raději nepouští. Světlo na konci tunelu ale svítí a stále jsou firmy, které se nespokojí s trendem spotřebního zboží na pár let.

Celá zpráva

Alergie trápí i na podzim. Alergeny si totiž pěstujeme v domácím prachu

Tisková zpráva | Datum: 25. 9. 2018

Praha, 25. září 2018 – Alergie se v posledních desetiletích zařadily mezi běžné civilizační choroby. Podle aktuálních dat v ČR vzrostl počet alergiků na více než 40 procent populace. A alergici si neodpočinou ani na podzim a v zimě. V topné sezóně se totiž daří roztočům a lidé tráví více času v uzavřených místnostech.

Celá zpráva

Sdílíte domácnost se čtyřnohým mazlíčkem? Tipy, jak eliminovat zvířecí chlupy a alergeny

Tisková zpráva | Datum: 14. 9. 2018

Praha, 14. září 2018 - Pokud máte doma čtyřnohého mazlíčka, tak máte jistě problém se zvířecími chlupy v domácnosti, především v době línání. To se zpravidla objevuje na podzim a na jaře. O srst je ale důležité pečovat po celý rok, především u psů, kteří žijí v domácnostech. Ti totiž mohou mít sklony k línání po celý rok.

Celá zpráva

Kuchyň je nejšpinavější místo v domácnosti

Tisková zpráva | Datum: 6. 9. 2018

Praha, 6. září 2018 – Čisté prostředí je základem zdravé domácnosti. Existuje však mnoho míst, na která při úklidu zapomínáme, nebo by nás vůbec nenapadlo, že jsou rájem bakterií. Právě ty se v největším množství nachází v kuchyni, kde připravujeme a konzumujeme jídlo. Některé z nich mohou být životu nebezpečné.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr