Husky centrální vysavače

Tiskové zprávy - Husky centrální vysavače

Vysáváte správně? 4 nejčastější chyby při práci s vysavačem

Tisková zpráva | Datum: 18. 7. 2018

Praha, 18. července 2018 – Zvýšená prašnost v bytech a domech je dána nejen ročním obdobím a klimatickými podmínkami, ale i způsobem větrání, vybavením a počtem rodinných příslušníků. Domácnost pak pomohou zbavit prachu především kvalitní vysavače. A protože se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.

Celá zpráva

Jak zmírnit alergické reakce? Vyhýbejte se alergenu, posilujte zdraví a nepodceňujte úklid

Tisková zpráva | Datum: 2. 7. 2018

Praha, 2. července 2018 – Když vás trápí alergie, je to jistě nepříjemné. Příznaky dokáží znepříjemnit i krásné slunné, ale zároveň prašné, dny až čtyřiceti procentům obyvatel České republiky. Právě tolik je totiž u nás přibližně alergiků. Pro pohodlnější zvládnutí alergie stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel. Jaká to jsou?

Celá zpráva

Cesta k čistému a zdravému domovu vede přes ekologické centrální vysávání

Tisková zpráva | Datum: 14. 6. 2018

Praha, 14. června 2018 – Důležitým pomocníkem při úklidu domácnosti je kvalitní vysavač. Velkou popularitu získaly vysavače centrální, jejichž hlavním benefitem je, že při práci nevíří prach a všechny nasáté nečistoty odvedou zcela mimo dům. Prachu a nečistot se tak jednoduše zbavíte nadobro. Není tedy náhoda, že téměř třetina všech nových rodinných domů je dnes již vybavena centrálním vysavačem.

Celá zpráva

K čemu jsou na světě "kazítka"? Jde to i bez nich

Tisková zpráva | Datum: 15. 12. 2016

Praha, 15. prosince 2016 - „Kazítko je název důležité součástky výrobku spotřebního zboží, která má výrobcem plánovanou životnost a přestane fungovat krátce po uplynutí záruční doby výrobku. Jedná se o mýtus či krutý diktát trendu spotřeby? Koupený spotřebič pak každopádně nefunguje a jeho oprava je tak komplikovaná a drahá, že se do ní nikdo raději nepouští. Světlo na konci tunelu ale svítí a stále jsou firmy, které se nespokojí s trendem spotřebního zboží na pár let.

Celá zpráva

Šest nejčastějších prohřešků proti domácí hygieně

Tisková zpráva | Datum: 6. 12. 2016

Praha, 6. prosince 2016 – Myslíte si, že základy hygieny ovládáte skvěle? Asi vás ani nenapadne, že se ale občas proviňujete proti jejím zásadním pravidlům. Je totiž plno věci, o kterých vás nikdy nenapadlo přemýšlet, i přestože mohou ohrozit lidské zdraví. Spolu s experty na čistý domov jsme identifikovali činnosti, které vás nejvíce ohrožují.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr