Infinity Clinic

press-releases

Tiskové zprávy - Infinity Clinic

Komplexní péče o pohybový aparát na nové pražské klinice Infinity Clinic vedené prim. MUDr. Michaelou Tomanovou

Tisková zpráva | Datum: 25. 5. 2018

Praha, 25. května 2018 - Onemocněním pohybového aparátu, poúrazovými stavy i prevencí pohybových problémů se zabývá nová pražská Infinity Clinic vedená primářkou MUDr. Michaelou Tomanovou. Ta se ve své praxi dlouhodobě věnuje prevenci a léčbě pacientů s onemocněním pohybového ústrojí, včetně harmonizace energie v těle. Výsledkem její práce je tzv. INFINITY method, speciální rehabilitační a fyzioterapeutická metoda, která je indikována pro léčbu onemocnění pohybového systému a současně slouží jako preventivní pohybový program u lidí, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví a pro svou postavu. Cvičení je založeno na zlepšení stability, centrace celého těla, na vizualizaci, dále také na uvolnění, protažení i posílení celého pohybového ústrojí. Učí pacienty koordinovat, vnímat, ovládat a kontrolovat své tělo.

Celá zpráva