Infinity Clinic

press-releases

Tiskové zprávy - Infinity Clinic

Nejen dlouhé sezení u počítače, ale také klimatizace nebo špatné držení kancelářské myši způsobují bolesti zad a krční páteře

Tisková zpráva | Datum: 28. 6. 2018

MUDr. Michaela Tomanová z Inifinity Clinic odpovídá na otázky k bolestem pohybového ústrojí při práci v kanceláři

Praha, 28. června 2018 - S prací na počítači se často spojují tzv. počítačové choroby. Podle průzkumů téměř 90 % těch, kteří většinu dne sedí u počítače, občas trpí bolestmi šíje nebo zad, časté jsou i problémy se svaly a úpony na rukou. Bolestem pak v letních měsících nepřidává ani nadměrné používání klimatizace.

Celá zpráva

Komplexní péče o pohybový aparát na nové pražské klinice Infinity Clinic vedené prim. MUDr. Michaelou Tomanovou

Tisková zpráva | Datum: 25. 5. 2018

Praha, 25. května 2018 - Onemocněním pohybového aparátu, poúrazovými stavy i prevencí pohybových problémů se zabývá nová pražská Infinity Clinic vedená primářkou MUDr. Michaelou Tomanovou. Ta se ve své praxi dlouhodobě věnuje prevenci a léčbě pacientů s onemocněním pohybového ústrojí, včetně harmonizace energie v těle. Výsledkem její práce je tzv. INFINITY method, speciální rehabilitační a fyzioterapeutická metoda, která je indikována pro léčbu onemocnění pohybového systému a současně slouží jako preventivní pohybový program u lidí, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví a pro svou postavu. Cvičení je založeno na zlepšení stability, centrace celého těla, na vizualizaci, dále také na uvolnění, protažení i posílení celého pohybového ústrojí. Učí pacienty koordinovat, vnímat, ovládat a kontrolovat své tělo.

Celá zpráva

kontakt pro média: Iveta Nebesařová