Jameson

Tiskové zprávy - Jameson

Kino Pilotů oslaví svatého Patrika irským programem

Tisková zpráva | Datum: 15. 3. 2018

Praha, 15. března 2018 – Sobota 17. března je dnem irského svátku svatého Patrika. Slaví se v Irsku, ale i v dalších světových metropolích včetně Prahy. Letošní oslavy budou doposud největší u nás. Prahu čeká jedinečný průvod centrem, koncerty v Rock Cafe či 36 Underground.  V Praze to ale nebude žít jenom v centru a v Holešovicích, ale také okolo ulice Krymská ve Vršovicích, kam se svým programem zavítá Tour svatého Patrika.  Na své si přijdou především milovníci filmů, protože kultovní kino Pilotů si připravilo speciální irskou nadílku filmů a dokumentů.

Gurmánské zážitky s kapkou whiskey na Tour svatého Patrika

Tisková zpráva | Datum: 13. 3. 2018

Praha, 13. března 2018 –  V sobotu 17. března se v ČRchystajíhistoricky největší oslavy svátku svatého Patrika, a kromě nadupaného multikulturního programu nabídnou i speciální gastro ochutnávky, které mají říz. Součástí pokrmů totiž bude Jameson whiskey. Chybět tak nebudou donuty se speciální polevou, burgery s originální omáčkou, nejlepší irská káva či párování irské whiskey s pivem z minipivovaru.

Celá zpráva

Tour svatého Patrika vyvrcholí již tuto sobotu. Ve tři hodiny odpoledne projde Prahou poprvé v ČR irský průvod

Tisková zpráva | Datum: 12. 3. 2018

Praha, 12. března 2018 - Oslavy svátku svatého Patrika budou letos doposud největší v ČR. Průvod, který je ve světových metropolích důležitou součástí oslav tohoto populárního irského svátku, zažijí letos poprvé totiž také obyvatelé a návštěvníci Prahy. Bubeníci, dudáci, v naší zemi žijící Irové, včetně irského velvyslance, a jejich přátelé vyrazí v sobotu v 15 hodin od Kampusu Hybernská a budou pokračovat po ose Staroměstské náměstí, Národní třída, Václavské náměstí a skončí okolo 16.30 opět v Hybernské. Připojit se k nim může každý, sraz je u Kampusu Hybernská od 14.30.

Celá zpráva

Irská spisovatelka Lisa McInerney v Praze představí svůj oceňovaný román. V rámci Tour sv. Patrika

Tisková zpráva | Datum: 9. 3. 2018

Praha, 9. března 2018 –  Ve Velké Británii s ní vyhrála dvě prestižní ceny za beletrii, nyní irská spisovatelka Lisa McInerney představí své úspěšné dílo v Praze. V pátek 16. března od 18. 30 bude mít v Kampusu Hybernská autorské čtení knihy Nádherná kacířství, následně český překlad zamíří do tuzemských knihkupectví. Čtení proběhne v rámci Tour svatého Patrika, multižánrových oslav tohoto irského svátku.

Celá zpráva

Proč se slaví nejzelenější svátek v roce - svatý Patrik?

Tisková zpráva | Datum: 28. 2. 2018

Praha, 28. února 2018 - K Irsku patří nejen skvělá whiskey, ale také oslavy svatého Patrika – patrona Irska, které připadnou na 17. března. Tento den patří v Irsku k těm nejvýznamnějším, nejveselejším a nejzelenějším.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr