Kärcher

press-releases

Tiskové zprávy - Kärcher

Neuklizený štěrk, písek a zbytky soli po zimě škodí zdraví lidí i životnímu prostředí a způsobují škody na majetku. Samostatnou kapitolou jsou psí exkrementy

Tisková zpráva | Datum: 23. 2. 2021

Praha, 23. února 2021 - Konec zimy a příchod jara bývá z hlediska údržby komunikací často kritický. Lidé v zimním období nemají takovou potřebu uklízet, a to ani po svých čtyřnohých miláčcích. Když pak sleze sníh, vše vyjde najednou na povrch. V zimě také bylo použito pro ošetření silnic a chodníků velké množství posypových materiálů, štěrku, písku a posypové soli. Důkladný úklid je tedy potřeba pro zachování bezpečného a zdravého prostředí.

Celá zpráva

Zájem o parní čištění vzrostl ve firemním sektoru meziročně zhruba dvojnásobně

Tisková zpráva | Datum: 12. 2. 2021

Praha, 12. února 2021 –  Suchá pára je ve firemním prostředí v době covid-19 výrazně žádanější. Společnost Kärcher registruje vysoký meziroční nárůst v řádu desítek procent o tuto účinnou, a zároveň ekologickou, alternativu chemického čištění.

Celá zpráva

Kdo zodpovídá za úklid sněhu ve městech a obcích? Jak je to s úklidem chodníků a kdo zodpovídá za padající sníh a led ze střech domů?

Tisková zpráva | Datum: 18. 1. 2021

Praha, 18. ledna 2021 - Každoroční problémy způsobené neuklizenou sněhovou nadílkou budí vždy silné emoce, zejména ve městech a obcích. Kdo ale za úklid sněhu, který může ohrožovat zdraví lidí i majetek, zodpovídá a v jakých případech může zasáhnout i třeba armáda?

Celá zpráva

Která odvětví českých firem podceňují úklid nejvíce? Rezervy mají v zemědělství, výrobní firmy, ale také retail

Tisková zpráva | Datum: 7. 1. 2021

Praha, 7. ledna 2021 – V jakých firmách je v ČR největší nepořádek? Dodržování standardů čistoty a hygieny je ryze individuální. Ale lze nalézt segmenty, které mají s úklidem větší problémy než ostatní. Které to jsou?

Celá zpráva

Zdravé pracovní prostředí jako základní požadavek pro fungování firem ještě posílil covid-19

Tisková zpráva | Datum: 5. 1. 2021

Větší důraz je kladen na dokonalou čistotu ploch i filtraci vzduchu, ale také celkově pohodové pracovní prostředí s eliminací stresu

Praha, 5. ledna 2021 – Stále více firem v posledních letech investuje do moderního pracovního prostředí, aby uspokojily rostoucí nároky zaměstnanců. Nyní vzhledem k současným rizikům nákazy onemocnění covid-19 k tomu přibývají i další hlediska.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr