Karma Český Brod

Společnost Karma je největším výrobcem konvekčních plynových kamen v České republice. Pokračuje tak ve své tradici započaté již v roce 1910. V červnu 2006 koupila Karma německou značku topidel Gamat - značku známou jako „vafky“. Karma vyrábí vedle ucelené řady kamen také spotřebiče pro ohřev užitkové vody, klimatizační jednotky, kotle a pod značkou Karma Design vestavné kuchyňské spotřebiče (myčky nádobí, varné desky, vestavné trouby a sporáky, odsavače par, mikrovlnné trouby, lednice, vinotéky). Karma Český Brod je také významným exportérem svých výrobků na zahraniční trhy.

press-releases

Tiskové zprávy - Karma Český Brod

4 důvody, proč se vyplatí topit plynovými krby

Tisková zpráva | Datum: 30. 11. 2015

Praha, 30. listopadu 2015 – Plynové krby jsou pohodlnou alternativou klasických krbů či kamen na tuhá paliva. Kromě funkčnosti navíc nabízejí neotřelý design a jsou tedy nejen ideálním doplňkem do interiéru, ale také hlavním zdrojem tepla. Vytápění plynem je nyní ještě dostupnější i díky novému provedení vestavných či volně stojících plynových krbů. Není zde potřeba žádné složité připojování a manipulace je jednoduchá. Mají veškeré bezpečnostní prvky, které zamezí případnému nebezpečí a ihned odstaví krb z provozu.

Celá zpráva

Novinky mezi plynovými krby pro sezónu 2015/2016. Prvenství v provedení krbů s odtahem ve zdi a nová řada vestavných plynových krbů značky Karma

Tisková zpráva | Datum: 24. 9. 2015

Praha, 24. září 2015 – Plynové krby nabízejí pohodlnou alternativu klasických krbů či kamen na tuhá paliva. A přestože je palivem plyn, pohled prosklenými dvířky je srovnatelný s krby na dřevo. Využití plynu jako paliva navíc poskytuje možnost velmi přesné elektronické regulace. Novinkou v plynových krbech pro topnou sezónu 2015/2016 jsou volně stojící krby v provedení spotřebiče C. Jedná se o krby s uzavřenou spalovací komorou, kdy jsou spaliny odváděny odtahovým systémem ve zdi a rovněž vzduch pro hoření je nasáván z venkovního prostředí. „Tento typ výrobku prozatím na českém trhu nenaleznete a jsme velmi rádi, že s těmito produkty naše společnost přichází a získává tak další prvenství, kterým navazuje na historický odkaz - věnovat se intenzivně rozvoji plynárenství a rozšíření možností využití plynu ve všech sférách,“ říká Bc. Jan Vlček, obchodní manažer pro ČR ze společnosti Karma Český Brod a.s. Další novinkou pro letošní rok je pak nová řada vestavných krbů s názvem Elegance Exclusive.

Celá zpráva

Výhody topení plynovými krby Úspora, pohodlí a elegance

Tisková zpráva | Datum: 17. 9. 2014

Praha, 17. září 2014 – Plynové krby mohou být pohodlnou alternativou klasických krbů či kamen na tuhá paliva. Kromě funkčnosti navíc nabízejí neotřelý design a jsou tedy nejen ideálním doplňkem do interiéru, ale také hlavním zdrojem tepla. Vytápění plynem je nyní ještě dostupnější, díky volně stojícím plynovým krbům, u kterých není třeba žádné speciální instalace. Dokonce nemusíte mít v místnosti, kde chcete topit ani přívod plynu, plynové krby lze pohodlně připojit i na plynovou bombu. Jedinou podmínkou instalace je vyvložkování komína.

Celá zpráva

Karma Český Brod představuje zbrusu novou produktovou řadu mobilních, volně stojících plynových krbů

Tisková zpráva | Datum: 12. 8. 2014

Praha, 12. srpna 2014 – Zbrusu nová řada volně stojících plynových krbů Karma přináší do sortimentu plynových krbů dosud chybějící vlastnost – mobilitu. Volně stojící krb tak budete moci snadno přesouvat do libovolné místnosti vašeho bytu, domu, chaty nebo firmy dle vašich momentálních potřeb. Atraktivní design, působivá hra plamenů, ale také vysoká výhřevnost pak dotvoří jedinečné teplo vašeho domova i ostatních interiérů.

Celá zpráva

Novinka vestavný plynový krb Karma ELEGANCE. Praktičnost se snoubí s atraktivním designem

Tisková zpráva | Datum: 12. 8. 2014

Praha, 12. srpna 2014 – Nejen volně stojící, ale také vestavné plynové krby Karma představují zajímavou alternativu vůči kamnům na tuhá paliva. Vedle praktičnosti vynikají moderním designem, který dodává bytu či domu jedinečnou atmosféru plnou domácí pohody.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova@aspen.pr