KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL uvádí nové zásobníky AQUARIUS

16. 8. 2012
Kimberly-Clark Professional

Praha 16. 8. 2012 - KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL uvádí na trh novou řadu zásobníků do umýváren vyvinutých v rámci jejího projektu Zdravé pracoviště.

Řada zásobníků AQUARIUS představuje zásadní rozvoj na poli designu i funkčnosti. Tyto zásobníky přinášejí zákazníkům širokou škálu výhod včetně patentované ochrany proti přeplnění pro skládané papírové produkty, která zlepšuje celkové dávkování a zefektivňuje provozní náklady, a celoplášťového designu se skrytým zámkem, který poskytuje unikátní řešení bez míst, kde by se zachytávaly nečistoty. Díky tomu jsou zásobníky hygieničtější a celý systém se neobyčejně dobře čistí. Mezi další skvělé vlastnosti patří kompaktní vzhled s  okénkem ve tvaru čočky, skrz nějž lze snadno kontrolovat, zda je nutné zásobník doplnit.

Zásobníky AQUARIUS jsou k dispozici s různými druhy tlačítkových nebo klíčových zámků. Další přizpůsobení vlastním potřebám lze provést také díky řadě barevných kroužků k okénkům, kterými se dá celkový vzhled řady zásobníků AQUARIUS vyladit tak, aby vkusně doplňoval každý dekor koupelny.

Stejně jako u všech produktů nabízených společností KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL i pro řadu zásobníků AQUARIUS platí, že je vyráběna využitím procesů v rámci trvale udržitelných dodavatelských řetězců. Obzvláště používáním menšího množství plastů se šetří cenné zdroje. Zásobníky jsou navíc navrženy tak, aby se jich vešlo na paletu více, čímž se snižuje i počet kilometrů najetých při jejich přepravě.

Uvedení řady AQUARIUS představuje klíčovou část PROJEKTU ZDRAVÉ PRACOVIŠTĚ, nové iniciativy společnosti KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL, jejímž cílem je pomáhat podnikům posilovat mezi jejich zaměstnanci pocit pohody a zvyšovat jejich angažovanost.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr