Nová řada ochranných rukavic KleenGuard G50 s lepší ochranou a pohodlím

12. 3. 2009
Kimberly-Clark Professional

Praha / Bratislava, 12. března 2009 - Společnost Kimberly-Clark Professional, přední dodavatel výrobků pro osobní ochranu, představila pod značkou KleenGuard G50 novou řadu ochranných rukavic, které nabízejí kvalitnější ochranu rukou s přidaným pohodlím a stylem, přitom vyhovují všem platným předpisům. Novou řadu ochranných rukavic ocení všichni tradiční uživatelé rukavic pro obecné použití a kožených pogumovaných rukavic. Typické oblasti použití těchto rukavic jsou např. zednické práce a nanášení cementových potěrů, kování a ražení, injekční lisování, technická údržba, práce ve skladech, údržba budov, technické práce se systémy vytápění, ventilace a klimatizace, opravy automobilů, provoz strojů nebo terénní úpravy.

Řada KleenGuard G50 rukavic pro mechanickou ochranu nabízí uživateli dokonalejší ochranu kloubů, větší pohodlí díky prodyšné syntetické kůži v dlani, menší objem než standardní kožené rukavice a ochranu před nárazem, navíc bezpečně padnou díky upínacímu systému na suchý zip.

Průzkumy potvrdily, že zranění rukou a prstů tvoří 91 % všech nehod na pracovišti. A dvěma největšími úrazovými faktory je jednak to, že pracovníci nenosí osobní ochranné pomůcky, druhak že používají nevhodně vybrané ochranné pomůcky. Proto byla identifikována potřeba vytvořit rukavici, která nabídne styl a komfort, a tak bude pracovníky motivovat k použití ochrany rukou i v situacích, kdy ji dříve nepoužívali.

„Nová řada ochranných rukavic KleenGuard G50 představuje skutečný průlom ve stylu, designu a komfortu. Jsme přesvědčeni, že takové ochranné rukavice bude nosit více pracovníků, což omezí počet zranění rukou na pracovištích,“ řekl Marc Southon, manažer kategorie ve společnosti Kimberly-Clark Professional Safety Business.

Klíčové vlastnosti a výhody nové řady ochranných rukavic KleenGuard G50:

• Prodyšnější a méně objemný materiál než kůže zaručuje větší pohodlí.

• Stylový design motivuje pracovníky k dodržování bezpečnostních předpisů.

• Upínací systém na suchý zip zaručuje, že rukavice spolehlivě padnou.

• K dispozici v pěti velikostech.

KleenGuard G50 Rukavice pro mechanickou ochranu s otevřeným palcem a dvěma prsty - stylová ochrana rukou pro montáž malých součástí, seřizování, povrchové úpravy a práci s přístroji

• Otevřené špičky tří prstů pro maximální obratnost.

• Posílená oblast kloubů zajišťuje ochranu před nárazy.

KleenGuard G50 Rukavice pro mechanickou ochranu k práci ve službách - stylová ochrana rukou pro údržbu budov, práci ve skladech, opravy automobilů, provoz strojů, povrchové úpravy a práci s přístroji

• Posílená oblast kloubů zajišťuje ochranu před nárazy.

• Plné krytí všech prstů nabízí zvýšenou ochranu a odolnost.

Ochranné rukavice KleenGuard G50 Rukavice pro mechanickou ochranu se zesílenou dlaní a konečky prstů - stylová ochrana rukou pro zednictví a nanášení cementových potěrů, kování a ražení, injekční lisování a práci s přístroji

• Dvojité zesílení v oblasti kloubů poskytuje maximální ochranu před nárazy.

• Přidané polstrování dlaní pro větší odolnost a pohlcování nárazů.

• Zpevněné konečky prstů pro lepší ochranu a menší opotřebení.

Pro další informace navštivte www.kcprofessional.czwww.evolutionofcare.com.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr