Novinkové produkty Kimberly-Clark Professional

26. 2. 2013
Kimberly-Clark Professional

Praha, 26. února 2013 – Dva novinkové produkty nyní uvádí na trh společnost Kimberly-Clark Professional, lídr v oblasti ochrany zdraví, bezpečnosti a hygieny pracovního prostředí.  Jde o prodloužené rukavice a vylepšený ochranný oděv s antistatickými vlastnostmi. Obě produktové novinky najdou uplatnění například v chemickém a potravinářském průmyslu.

JACKSON SAFETY G80 Ochranné rukavice - prodloužené

Nové prodloužené ochranné rukavice JACKSON SAFETY G80 odolávají 4. stupni oděru a poskytují ochranu například proti kyselinám, žíravinám, palivům nebo rozpouštědlům. Mají vysokou odolnost a jejich vnitřní materiál zabraňuje případnému riziku kontaminace. Rukavice jsou k dostání v několika velikostech pro větší pohodlí uživatele a bezpečnější manipulaci. Díky strukturované části konečků prstů a dlaní umožňují rukavice bezpečné uchopení mokrých i suchých předmětů.

KLEENGUARD A20 Antistatický ochranný oděv

Jde o vylepšený antistatický ochranný oděv, který je vyrobený z lehké a prodyšné látky. Použitý materiál je trojnásobně prošitý, čím zvyšuje svoji odolnost při dlouhodobém používání. Látka zároveň slouží jako účinná ochrana před proniknutím chemikálií, prachu či bakterií na povrch chtěla. Ochranný oděv KLEENGUARD A20 se zipem na přední zapínání je příjemný na nošení a je určený zákazníkům, kteří mají současně zájem i o kvalitní antistatickou ochranu.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr