KLV Consulting

Společnost KLV Consulting řeší stížnosti poškozených účastníků kapitálového trhu a nabízí jim kompletní odbornou pomoc. Tisícovky drobných českých investorů ročně se totiž nechávají napálit od obchodníků s cennými papíry, kteří je zastupují a lákají k nadměrnému obchodování s těmito listinami. Namísto zhodnocení svých peněz se lidé dočkají ztráty celoživotních úspor, jiní přichází o statisícové částky. To vše kvůli zanedbání odborné péče a bezhlavým obchodním transakcím, které obchodníci doporučují nedostatečně poučeným investorům. Představitelé KLV Consulting jsou v přímém kontaktu s klienty obchodníků s cennými papíry, snaží se jim objasnit příčiny jejich finanční újmy a navrhnout narovnání těchto škod. K aktivitám společnosti patří mimo jiné i poskytování odborných posudků pro investory, kteří se cítí být poškozeni ve svých realizovaných investicích.

press-releases

Tiskové zprávy - KLV Consulting

100 tisíc návštěvníků hlásí nový vzdělávací a informační web FinačníLexikon.cz

Tisková zpráva | Datum: 29. 3. 2013

Praha, 29. března 2013 - Informačně-vzdělávacíslužba FinančníLexikon.cz pomáhá lidem řešit důležité otázky na poli osobních financí. Zájemci mají k dispozici praktické video-poradenství, speciálně pak z oblasti investování na burze, účetnictví a práva. Web, který funguje od počátku letošního února, navštívilo během prvního měsíce 100 tisíc uživatelů a další přibývají.

Celá zpráva

Nový vzdělávací a informační portál FinačníLexikon.cz - Užitečné video-poradenství z oblasti osobních financí

Tisková zpráva | Datum: 6. 2. 2013

Praha, 5. února 2013 - Měli jste někdy problém při uzavírání smlouvy k vybranému finančnímu produktu? Dostal vás obchodník do nesnází během investování? Nevěděli jste, jakým způsobem daný problém řešit? Odpovědi na tyto a další otázky naleznete na novém informačně-vzdělávacím portálu FinančníLexikon.cz. Po registraci zde získáte užitečné video-poradenství k problematice osobních financí, speciálně pak z oblasti investování na burze, účetnictví a práva. Služby portálu jsou dostupné i na chytrých telefonech a iPadech.

Celá zpráva

kontakt pro média: Radek Václavík