LayDee Jane vydává nový singl, remixu se ujal Fred Baker

9. 7. 2008
LayDee Jane

Praha, 9. července 2008 - Na nový singl populární djky a producentky LayDee Jane se mohou její fanoušci těšit už na konci července. V tuto dobu totiž LayDee Jane vydává skladbu nazvanou Breaking The Spell, která bude k dostání hned ve čtyřech verzích. Jednoho z remixů se zhostil populární belgický producent Fred Baker.

„Přijít na trh s novinkou z vlastní dílny je vždycky hrozně napínavé. Člověk je zvědavý, jak nový track lidi přijmou. Tomu se nedá ubránit, i když jste přesvědčení, že se vám práce opravdu povedla,“ popisuje LayDee Jane. „A já jsem z novinky nadšená, je za ní mnoho dní práce ve studiu se skvělými lidmi, navíc práce s takovými hvězdami, jako je Fred Baker, člověka profesně vždy posune o moc dál,“ dodává djka.

Díky svému talentu si Fred Baker do životopisu zapsal spolupráci s několika významnými labely tranceové scény - jmenujme například labely Vandit, Armada nebo Magic Music. U mnoha hvězd jsou populární i jeho remixérské schopnosti, své služby Fred Baker poskytl třeba Sinead O’Connor, Tiëstovi nebo Timo Maasovi. V současnosti je aktuální Fredovo album Never Forget / Hollywood Fairytales oceněné 4 hvězdičkami v hudebním magazínu Djmag.

„S LayDee Jane jsem se potkal nejen pracovně již mnohokrát. Jsme průběžně v kontaktu, a tak byla možnost užší spolupráce otázkou času. Výsledkem je můj tech-tranceový remix jejího singlu Breaking The Spell. Jsem přesvědčený, že to bude pecka na tanečních parketech po celém světě,“ komentuje spolupráci s českou djkou Fred Baker.

Kde budou mít fanoušci možnosti si nový singl poslechnout? Track už vyšel v předpremiéře ve speciální verzi na prestižní kompilaci Club Hits 2008. A pokud dáváte přednost „live“ verzi, doražte do Karlových Varů. V pátek 11. července tu LayDee Jane svůj nový hit předvede v Lázních 1. Djane bude ke slyšení také na Macháči, kde vystoupí po boku Tiësta, cestovatelé pak mohou za Luckou vyrazit 1. srpna do švýcarského Lausanne na největší party roku v kultovním klubu Mad. A komu se nechce nikam jezdit, může si na webu www.laydeejane.eu poslechnout set ze španělského Mondo Paradiso nebo právě zmiňovaný singl na www.myspace.com/djlaydeejane.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr