Lepší.TV

press-releases

Tiskové zprávy - Lepší.TV

Jak si užít dovolenou naplno?

Tisková zpráva | Datum: 22. 6. 2017

Praha, 22. června 2017 - Cestování po tuzemských i zahraničních destinacích patří k oblíbenému způsobu, jak změnit prostředí, relaxovat a získat nové zážitky.  Přinášíme několik tipů, jak si dovolenou pořádně užít.

Mýty o sledování televize

Tisková zpráva | Datum: 14. 6. 2017

Praha, 14. června 2017 - Televizní vysílání potkáváme na každém kroku a možná i díky tomu panují o tomto fenoménu mnohé mýty.

Celá zpráva

Lepší.TV nově v chytrých televizích bez set-top boxu

Tisková zpráva | Datum: 8. 6. 2017

Videotéka, archiv pořadů až na 30 dní, HD stanice a neomezené nahrávání. To vše přináší internetová televize Lepší.TV.

Praha 8. června 2017 - Digitální televize Lepší.TV, díky které lze sledovat televizní pořady kdykoliv a kdekoliv, nyní nově umožňuje u vybraných chytrých televizí sledování bez zakoupení či zapůjčení set-top boxu. Při používání v televizorech Sony nebo Philips s Android TV či u Samsung Smart TV 2015 a novějších lze celou službu pohodlně ovládat originálním ovladačem od příslušné televize.

3 věci, které vám zpříjemní dovolenou

Tisková zpráva | Datum: 1. 6. 2017

Praha 1. června 2017 - Opalovací krém, nabíječka na telefon, pas… to jsou věci, které si samozřejmě na dovolenou nezapomeneme nikdy vzít (většinou). Ale pak jsou „maličkosti“, na které byste často při balení ani nepomysleli, ale které vám dovolenou zpříjemní a zpohodlní. Máme pro vás 3 zajímavé tipy.

Sledujte své oblíbené televizní pořady bez ohledu na čas, až 30 dní zpětně

Tisková zpráva | Datum: 31. 5. 2017

Praha 31. května 2017  - Do českých domácností přichází unikátní služba Lepší.TV, která umožňuje sledovat televizní vysílání online. Televizní pořady z 69 stanic lze tak bez ohledu na čas sledovat až 30 dní zpětně. Můžete například shlédnout kdykoliv poslední díly oblíbeného seriálu či při příchodu domů vrátit vysílání o několik minut zpět a podívat se od začátku na televizní zpravodajství či sportovní přenos. Díky speciálnímu set-top boxu dokáže proměnit i starší televizor na počítač, zároveň slouží také jako obecný přehrávač z domácí sítě nebo USB zařízení a podporuje všechny důležité formáty videa, zvuku i titulků. Zároveň umožňuje sledovat televizní vysílání také na chytrých telefonech či tabletech.

kontakt pro média: Tereza Tůmová
email: tereza.tumova@aspen.pr