Lightway

press-releases

Tiskové zprávy - Lightway

Kam nechodí slunce, chodí lékař. Až 90 % času trávíme v budovách bez dostatečného denního světla. Jak to ovlivňuje naše zdraví?

Tisková zpráva | Datum: 10. 6. 2019

Praha, 10. června 2019 – Proč je přirozené denní světlo pro člověka tak důležité? Slunce je od pradávna součástí našeho života. Má blahodárný vliv na naši psychiku, zdraví i pocity energie, radosti a pohody. Současný způsob života a práce nás však stále více “uzavírá” do budov, kde je přirozeného denního světla málo, nebo převažuje umělé osvětlení. V průměru tak strávíme 90 % času v budovách bez dostatečného slunečního svitu, ať už doma nebo v práci. Ztrácíme tak kontakt s denním světlem a léčivými schopnostmi slunce.

Celá zpráva

Poznejte kouzlo světlovodů, které přináší denní světlo i do zapadlých částí interiéru

Tisková zpráva | Datum: 31. 5. 2019

Praha, 31. května 2019 – Bydlíte ve starším domě či bytě s nedostatkem světla? Nebo se chystáte stavět rodinný domek a řešíte téma energetických úspor? V současnosti naštěstí již nemusíte spoléhat jen na řešení pomocí žárovek a světlo do místnosti můžete přivést i přirozenou cestou - díky světlovodům. Jak světlovody fungují, jaké jsou jejich výhody a na co se při výběru zaměřit?

Celá zpráva

kontakt pro média: Šárka Lachoutová