Lightway

press-releases

Tiskové zprávy - Lightway

Jak ovlivňuje hygiena osvětlení lidské zdraví a co jste o ní možná nevěděli

Tisková zpráva | Datum: 11. 2. 2021

Praha, 11. února 2021 – Nedostatek denního světla ovlivňuje psychické i fyzické zdraví, což pociťujeme obzvláště v zimě. Již v brzkých odpoledních hodinách přecházíme na umělé osvětlení, správně svítit ale může být věda. Plnohodnotným využitím světla se zabývá tzv. světelná hygiena, která pokrývá dostatečný pobyt na slunci, využití denního světla a umělé osvětlení doma i na pracovišti. Dostatek přirozeného světla a vhodně zvolené umělé světlo umí zvednout náladu, zvýšit soustředění, a dokonce zlepšit kvalitu spánku. Víte, jak správně svítit a jak můžete napravit dosavadní chyby?

Celá zpráva

Lightway představuje novinku: Crystal Fasade - speciální fasádní světlovod s křišťálovou kopulí

Tisková zpráva | Datum: 6. 1. 2021

Praha, 6. prosince 2021 - Boční světlovody se stávají stále žádanějšími zdroji denního světla v interiéru, při jejich instalaci totiž odpadá nutnost zásahu do konstrukce střechy a nabízejí tak příjemnou alternativu, jak dostat do bytu nebo domu dostatek světla skrz boční fasádu. Tato instalace je méně náročná a lze ji jednoduše použít i v jednotlivých bytech v patrovém domě, stejně jako u rodinných domků.

Celá zpráva

Novoroční předsevzetí: méně plýtvat. 5 tipů, jak být šetrnější k planetě i ke své peněžence. Začněte doma

Tisková zpráva | Datum: 14. 12. 2020

Praha, 14. prosinec 2020 - Pokud každoročně propadáte tíze novoročních předsevzetí a u žádného nevydržíte, jedno by přeci jen mohlo udržet horní příčky pomyslného žebříčku po celý rok. Být ohleduplnější k naší planetě a méně plýtvat. Být více „eco-friendly“ je nejen moderní, ale pokud poupravíte své návyky a zaběhlé stereotypy, odrazí se to i na nižších výdajích. A začít můžete třeba ve svých domovech. Přinášíme několik tipů, jak méně plýtvat a přemýšlet více „eko“.

Celá zpráva

Homeoffice se stává běžnou součástí našich životů. Jak si jednoduše vytvořit zdravou domácí kancelář?

Tisková zpráva | Datum: 25. 11. 2020

Praha, 25. listopadu 2020 – Pracovat na notebooku na gauči u televize může být jednorázově příjemné, ale abychom si zachovali zdravou páteř i zdravý rozum, práce z domova vyžaduje komplexnější přístup. Mezi základní stavební kameny zdravé domácí kanceláře patří vyhrazení pracovního místa s dostatkem světla, pracovní plochy a kvalitní židlí. Vytvoření takového prostoru se stává v současné situaci při práci z domova nezbytností.

Jak uspořádat malou kuchyň? 10 tipů, jak na to

Tisková zpráva | Datum: 18. 11. 2020

Praha, 18. listopadu 2020 - Malá kuchyň je často výzva, protože zde není místo na žádné zbytečnosti či ukvapená řešení, ale naopak je potřeba vše pečlivě naplánovat. I v tak malém prostoru totiž lze vytěžit maximum úložných prostor i funkcí, které jsou nezbytností pro její každodenní provoz.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr